Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a barátnő oldaná meg a problémámat? 22/F
Figyelt kérdés
Én régen nem iylen voltam. Mindenben megtaláltam az örömömet, a legkisebb dolgokban is. Most meg akármi történik, utána csak szomorúan az jár a fejemben: ettől még egyedül vagyok. Nincs motívációm.
Nézek sportműsorokat, már nem lelkesít semmi, nem érdekel hogy ki nyer. Amikor a hobbijaimat űzöm, mostanában elkezdtem unni mindent, és nem örülök úgy mint régen. Hiába eszek akármilyen finom ételt, nem azt a jóllakottságot érzem, mert valami hiányzik.
2016. jún. 11. 23:49
1/15 anonim 

válasza:

barátom,neked a barátnő hiányzik
2/15 anonim 

válasza:

Szerintem egy rotációs kapa is látványos javulást jelentene.
4/15 anonim 

válasza:

Egyértelműen a nő hiányzik neked. Viszont nem szabad rágörcsölni mert akkor csak magad alatt vágod a fát, elcseszett, de sajnos ez ilyen. Próbálj valami olyan tevékenységet találni, ami elvonja a figyelmedet, aztán ha nem gondolsz rá, hamarabb is találsz magad mellé valakit.
5/15 anonim 

válasza:

Valahogy én is így vagyok elég régóta már, de nem hinném, hogy egy barátnő lenne a megoldás a problémákra. A rotációs kapa tényleg jó ötlet.
6/15 A kérdező kommentje:
Komolyabb gépeim is vannak mint egy kapálógép, de sajnos az sem segít.
2016. jún. 12. 00:45
7/15 anonim 

válasza:

valami újdonság kel nem feltétlenül egy barátnő
új barátok, új cél, új hobbi valami ami kizökent a megszokott rutinból
8/15 A kérdező kommentje:
#7 Én nem tuodok olyat a barátnőn kívül, ami kizökkentene. Még a lottónyeremény sem. Hiába élem le az életemet dúsgazdagon, ha nincs senkim és nincs családom.
2016. jún. 12. 01:46
10/15 A kérdező kommentje:
#9 Nem nagyvárosi vagyok, sok mezőgazdasági gép.
2016. jún. 12. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!