Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom tovább. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akinek van barátja,elkezdtem beszélgetni még régebben a csajjal és kezdett kialakulni valami.Szexen és pettingen kívül minden megtörtént már közöttünk,de a csaj nem akarja otthagyni a barátját akármennyire is életképtelen rusnya dög.mit kéne tenni ilyen esetben? Persze a csaj féltékenykedik ha elkezdek más lányokkal beszélgetni...2016. jún. 11. 15:04
1/12 anonim 

válasza:

Semmi oka féltékenykedni.
Szerintem nem jelentesz túl sokat neki, hiszen még mindig a rusnya barátjával van.
2/12 A kérdező kommentje:
De miért csinálta ezeket ha csókolóztunk meg fogtuk már meg egymás nemiszervét stb?
2016. jún. 11. 15:50
3/12 anonim 

válasza:

Mert egy csapodár leányzó.
Állítsd kész tények elé, vagy érd be ennyivel, hogy majd néha csókolóztok és motoszkáltok az alsóneműben.
4/12 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki egyszer,hogy mi van.Volt egy kis veszekedésünk is és megmondtam neki,hogy el kéne mondani mindent a pasijának.Ez megtörtént,a pasija vele maradt,holott már volt egy ilyen kis kalandja egy másik fiúval is.
2016. jún. 11. 15:57
5/12 anonim 

válasza:

Menekülj! Felejtsd el! De jó gyorsan!
Nem szeretek ilyen határozottan tanácsot adni de ebben a helyzetben....
6/12 A kérdező kommentje:
Máshol nem tudok ismerkedni és ezt a csajt ismerem már régóta. Ő volt az első lány akivel csókolóztam,magabiztos lettem tőle és azóta hiszem magamról azt,hogy jóképű vagyok.
2016. jún. 11. 16:30
7/12 anonim 

válasza:

Reménytelen eset vagy, meg biztosan nagyon fiatalka is. :) Ha ilyen magabiztos lettél szedjél már fel egy rendes csajt légyszíves!
8/12 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Ha ismerek valakit akkor persze hogy magabiztos vagyok. Alap helyzetben nem ha egyáltalán nem ismerem a csajt.
2016. jún. 11. 16:48
9/12 anonim 

válasza:

Az a baj hogy veled is ugyanezt csinálná mint a mostani barátjával.
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom de az a gond hogy csak rá tudok gondolni :( többször is megmondtam neki hogy ez így nem megy,de nem tudom elengedni. Most tervezem hogy elutazok hozzá. Egy szép napot szeretnék eltölteni vele. A nap végén pedig el fogom mondani neki hogy ez az utolsó találkozásunk. Szeretnék szépen elválni tőle. Nyáron most Úgyis menni fogok melózni olyan helyre ahol sok ember megfordul,csak összejön valaki az én sármommal :P
2016. jún. 11. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!