Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már el, hogy miért nem rbanc az ilyen?

Van barátja? Hűségesnek kell lennie, vagy magáért felel? A kérdésben említett nő pedig nem rbanc. Szomorú, hogy neked nem jött össze, de ettől még nem lesz az.
Ha pedig nincsen semmilyen betegsége, akkor pedig senkinek semmi köze hozzá, hogy hány férfival feküdt le.
Ugyanez igaz a férfiakra. Engem nem érdekel, hogy a párom hány nővel volt együtt. Tudom, hogy sokkal.. hogy pontosan mennyivel? Nem számít.
Őt sem érdekli, hogy ő hanyadik volt nekem.

Nem olvastam végig a válaszokat.
Nos, én lány vagyok, és számomra a szex ilyen tipikus "romantikus" dolog, soha nem lennék képes olyannal lefeküdni, akivel nem vagyok párkapcsolatban, és nem szeretjük egymást, és a partneremtől ugyanezt a hozzáállást várom el.
DE
Ettől még miért kéne lenéznem, és bántanom azokat, akik másképp állnak a dologhoz? Ha ők élvezik, csinálják. Senkinek nem ártanak vele.
Az, hogy a vagina tág, nem függ össze a szexuális partnerek számától egyébként. De még ha lenne is, gondolj bele: én pl 5 éve élek nemi életet, nagyjából napi szinten, stabil tartós párkapcsolatban. Ez gondolom elfogadható. Viszont ha a szextől lenne tágabb a hüvely, akkor nálam sokkal rosszabb lenne a helyzet ilyen téren, mint annál, akinek ugyanilyen hosszú ideje van pl egy szexkapcsolata, amiben hetente-kéthetente összejönnek egy menetre.
Nézd, semmi gond azzal, ha nem tudsz egy ilyen mentalitású lányt elképzelni magad mellé partnernek. Én se tudnék olyan férfivel együtt lenni, aki így áll hozzá a szexhez. A baj azzal van, hogy te leminősíted azokat, akik máshogy gondolkoznak, mint te.
Ne jöjj össze akkor ilyen emberrel, és kész, nem kell őket szidni, senkinek nem ártanak a dologgal.

"hát olyan szinten azért közöm van hozzá hogy ne legyen olyan tág mint egy harang."
Szóval te kevésbé élveznéd vele a szexet, ergo egy rbnc. Ebben hol a logika?

" Én rbancnak tartom ezt is és igazából ennél kisebb dolgokért is ribinek tartok nőket. Neki joga van megtenni, nekem jogom van megítélni. Miért kéne elfogadnom egy olyan világnézetet, ami nekem nem jó?"
Ehhez jogod van, persze. Csak mondjuk ezen pörögni már más, mint hogy véleményed van. Én is sok mindent elítélek, de akkor nem foglalkozom vele, nem dühöngök rajta, mint a kérdező.

"Nem mindenki születik jóképű, kreolbőrű, nagyfarkú machonak amit elvárnátok... :S"
A 25-ös sehol se mondott ilyet. De ha nem születtél annak, akkor az feljogosít, hogy elítéld azt, aki igen? Ezt kérdezte a 25-ös.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A kérdező kommentje:
"25. Maradjunk annyiban, hogy én nem sirok azért önsajnálatból h juj nem állt fel a farkam arra a csajra, ha te is csak a farkad után mész ész nélkül s mindegy milyen lyuk csak szexelj mentalitást követed ott sincs azért minden rendben."
Senki nem mondta, hogy AKÁRMILYEN lyuk jó. Ha valaki sokakkal szexel, akkor az azt jelenti, hogy mindenkivel szexel? Nem. (Nyilván ezért nem szexel pl. a fent idézett nem adonisszal sem. Persze ő nyilván úgy látja, hogy rajta kívül mindenkivel, de nem.)
Srácok, ha van érettségitek, akkor papírotok van róla, hogy megy a szövegértés. Igyekezzetek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!