Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már el, hogy miért nem rbanc az ilyen?

Ha jól értem az a baj, hogy veled meg nem?
Sokféle lány van, ilyen is. És is ismerek iylet, nem gondolok róla semmit.
Van életem.

Bezart a templom?
Az ember elje az eletet, elvezze ki, probaljon ki dolgokat, tanulja meg a testet, ez tudatossag semmi szornyuseg nincs benne, en is megteszem pasikent, miert iteljek ezert el egy not?

De mikor a liberális csinálja ezt akkor az már jó...? Akik ugatnak a nagy toleranciáról, de ha olyat mondasz ami nem tetszik akkor aztán...

Minden kerdezohoz hasonlo onbizalmatlan csunya pasinak azt ajanlom Marok Marcsa helyett inkabb szedje ossze magat es merjen kezdemenyezni. Ha csak feleannyi energiat tennetek bele a sajat nemi eletetek rendbetetelere mint amit no szidassal es ribizlizessel toltotok nem itt tartanatok.
Ha egy no minden nap masik pasival fekszik le vagy orok szuzessegi fogadalmat tesz az se a te dolgod. Nehogy mar te dontsd el ki kivel mikor es hol..
Fogadjunk ha nem lennel ilyen luzer es ha megtehetned te is minden nap mas novel szexelnel, de mivel az vagy megprobalsz erkolcsi magaslatrol itelkezni. Gratulalok..

Nem mindenki születik jóképű, kreolbőrű, nagyfarkú machonak amit elvárnátok... :S

mindenki maga dönti el,hogy milyen életet él meg azt is,hogy elítéli-e a másikat vagy nem de utóbbit nem kell hangoztatni ha nem kérdezik az ember véleményét.
nekem sem szimpatikus ez az életforma amit egyesek művelnek de nem rám tartozik szóval felőlem azt csinálnak amit akarnak amíg engem nem érint. én büszke vagyok,hogy nem vagyok olyan mint ők és ennyi.

Ahelyett hogy összefüggéstelenül magyarázol, válaszolhatnál az alábbi kérdésekre:
Ha egy pasi csinálja ezt, akkor rendben van?
Az a baj, hogy veled senki nem akarja csinálni?
Mi közöd van hozzá, hogy ki kivel, hányszor, mikor szexel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!