Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki magyarázza már el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza már el, hogy miért nem rbanc az ilyen?

Figyelt kérdés
ha összefekszik több férfival, szexkapcsolatba van, és vannak akik erre aztmondják hogy nincs ezzel semmi meg ahogy érzi meg nyugodtan csinálja. Akik Ilyen véleménnyel vannak erről, az magyarázza már el nekem ezt az állás pontját ? miért nem elitélendő, miért normális egy ilyen nő aki lefekszik sokmindenkivel, és tökmindegy hogy barát vagy se akivel lefeküdt.. ugyanúgy megtette. Miért vallják egyes emberek hogy ez teljesen normális ?
2016. jún. 9. 23:47
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
76%

Mert miért NE lenne normális, ha élvezi és éppen ehhez volt kedve? Mégis miért kellene önmagában ezért elítélni? Kinek ártott ezzel? Senkinek.

Én olyan dolgokért szoktam ferde szemmel nézni másokra, amikkel másokat bántanak.

2016. jún. 9. 23:52
 2/49 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk mi kozod van hozza ki kivel fekszik le? Gondolom vallasos vagy es azert zavar, akkor ismered a mondast: ne itelj hogy ne iteltess :)
2016. jún. 9. 23:53
 3/49 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
88%

Nagyon egyszerű, mindenki magának fogalmazza meg a normálist az elítélendőt a rihbancot és az erkölcsöt.

0 standard állapota van ezeknek a szavaknak.

2016. jún. 9. 23:53
 4/49 A kérdező kommentje:
2. ne paráználkodj
2016. jún. 9. 23:55
 5/49 anonim ***** válasza:
8%
Isten hozott a 21.században! Ez a jövő, mindenki mindenkié.
2016. jún. 9. 23:56
 6/49 anonim ***** válasza:
88%
Ha van párja és úgy csinál ilyesmit akkor "rbanc", ha nincs neki akkor nem lesz az akkor se ha fejre állsz.
2016. jún. 9. 23:56
 7/49 A kérdező kommentje:
Húspiac az egész s mindenki ennek őröl, eszméletlen mik vannak
2016. jún. 9. 23:57
 8/49 cukilányka 0.0 ***** válasza:
39%

Mintha valami bűn lenne a szex, istenem... xDD

20L

2016. jún. 9. 23:59
 9/49 anonim ***** válasza:

Örül a rossebb, de hát ez van. Ez a jövő. Mindent és mindenkit tolerálni kell. Ha a küszöbödre szarnak azt is, ha valaki "r*b*nc" azt is.

2016. jún. 10. 00:00
 10/49 A kérdező kommentje:
Nincs erkölcsi tartás és ezt dicsőitjük..
2016. jún. 10. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!