Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már el, hogy miért nem rbanc az ilyen?

akkor nem jössz össze vele és kész. valószínűleg egy ilyen lánynak meg te nem kellenél.
szerintem az az elítélendő, amikor az emberek azzal foglalkoznak, hogy más idegen emberek is kivel szexelnek. nem teljesen mindegy? ki vagy te, hogy azt mondd az a helyes, ha csak azzal szexel egy nő, akivel párkapcsolatban van x ideje? miért ne lenne erkölcsös egy nő, csak mert szeret szexelni? akinek szexkapcsolata van az már rossz ember?
és nem, nekem nincs szexkapcsolatom, egyetlen emberrel feküdtem le életemben, most is vele vagyok. de elég szánalmas az, aki ennyire begyöpösödött...

Nem tudom te miféle értékrenddel rendelkezel, de számomra az erkölcsöt az jelenti, hogy nem hazudozunk, nem teszünk szándékosan, rossz szándékból, készakarva kárt más élőlényekben, ha valaki láthatóan bajban van akkor segítünk neki, nem kavarjuk a sz art rosszindulatúan egy közösségben, nem alázgatunk meg másokat, párkapcsolatban hűségesek vagyunk, szexnél pedig nem hazudunk a szándékainkról és még reggelig sorolhatnám. Az, hogy nem szexel az ember azzal akivel akar nem szerepel az erkölcs címszó alatt szerint. Ha nem hazugságra alapozva jött létre a szex (függetlennek hazudja magát pl vagy azt mondja komolyat akar amikor nem), senki se hűtlen senkihez, egyszerűen 2 ember örömszerzéséről van szó. És nálam elengedetlen ehhez a tisztelet is.
P.S.: Egy nő sem tágul ki attól, hogy ha sok emberrel szexel. ez az egyik legbugyutább tévhit a világon. ennél már csak az a rosszabb, ha valaki azt hiszi, hogy a salátás nunit is az okozza, hogy valaki lefeküdt egy fél régióval. :DDDD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!