Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi olyan borzasztó nehéz ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan borzasztó nehéz ezen a friendzone-ból való kijövésen?

Figyelt kérdés

- Figyelj, Kati, én nem akarok veled barátkozni.

- De nekem barátként szimpatikus vagy.

- Sajnálom, de az udvarlásomat visszautasítottad, én pedig ezért jöttem ide. Barátokat már találtam, köszönöm.

Így a nővel is tisztességesebb. Szerinted a nőnek hogy esik, mikor 2 év után jelented be, hogy ja, bocs, én végig csak áltattalak, nem akartam a barátod lenni, végig a megdöntésedet tervezgettem, barátként nem kellesz. (Ami amúgy tök normális, de ne akkor szólj neki, mikor már egy barátot veszít.)

2016. jún. 7. 18:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled, de gondolom reménykednek, hogy "hátha", és ha valakibe beleszerettél, akkor szeretnél a közelében lenni, nem olyan egyszerű csak úgy nem találkozni vele többet, mikor lehetőség lenne rá.

Pedig a mi, lányok dolgát is megkönnyítenék, nekem pl elég frusztráló helyzet, nem akarok bunkó lenni, nem akarok senkit bántani, és elég nehéz döntés, hogy koptassam le, vagy jópofizzak vele, vagy mi legyen. :/

7-es voltam.

2016. jún. 7. 21:35
 12/19 A kérdező kommentje:

"ha valakibe beleszerettél, akkor szeretnél a közelében lenni, nem olyan egyszerű csak úgy nem találkozni vele többet, mikor lehetőség lenne rá. "

Ez így van, én is tapasztaltam. De onnantól kezdve saját döntésemnek éreztem, és nem mondtam minden szerelmi tanácsot kérő embernek, hogy jaj, úgyis csak friendzone lesz, meg amiket még itt terjesztenek a lányokról. Rám kifejezetten jellemző, hogy szeretek összebarátkozni azzal, aki tetszett, hogy legalább a barátja legyek, de akkor nem élek vissza ezzel, és nem hagyom ott 2 év után, hogy bocs, igazából csak összejönni akartam veled, vagy felfogom a nemet, és ennyi.

2016. jún. 7. 22:24
 13/19 A kérdező kommentje:
És igen, a lekoptatás része is kellemetlen.
2016. jún. 7. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:

A legjobb, ha te rakod be barátzónába a csajt és ahogy elhidegülsz tőle, ő akar egyből kitörni belőle. :D

Egyébként miért ne maradhatna meg egy lány barátként, még ha nem is akar tőled semmit, de amúgy jófej és jó társaság? Nem ördögtől való dolog, ha az embernek vannak lánybarátai, jobban megismeri a gondolkodásmódjukat, mehetsz velük bulizni (és a többi csaj egyből azt látja, hogy lányok vesznek körül, nem a részeg fiúhaverjaid :D), bemutathatnak a barátnőiknek stb.

2016. jún. 7. 23:41
 15/19 anonim ***** válasza:

14-es

Még nagyon fiatal lehetsz.

Ez nem így működik.

Lánybarát csak abból lesz, akivel kölcsönösen nem vonzódtok egymáshoz, de bírjátok egymást.

Te közelítesz olyan lányhoz, keresed a társaságát olyannak, aki nem tetszik?

Hát erről van szó.

Barátod lehet az, akivel össze vagy zárva, pl. osztálytárs, kolléga, de akinek keresed a társaságát, azt meg akarod dugni és abból soha nem lesz barátság.

Mindenki tetteti, szeretné bebizonyítani az ellenkezőjét, de nem lehet.

Ha viszont nem tudod megdugni és maradsz, akkor meg is van a jegyed a friendzone-ba. Ezt is csak belátni kell és kész.

Egyszerű szabály: ha enged a csaj, akkor rá kell repülni. Ha nem enged, akkor el kell repülni.

2016. jún. 7. 23:47
 16/19 A kérdező kommentje:

"Egyébként miért ne maradhatna meg egy lány barátként, még ha nem is akar tőled semmit, de amúgy jófej és jó társaság? "

Én sose mondtam, hogy nem lehet, sőt, fent írtam, hogy én is szívesne maradok barát, de akkor nem panaszkodok.

2016. jún. 7. 23:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, attól hogy alkalomadtán szívesen megdugnád, még lehet belőle havercsaj, akivel jól elvagytok, nem kell mindenkire ráugrani, ha épp nem aktuális a dolog.
2016. jún. 7. 23:55
 18/19 A kérdező kommentje:

"Te közelítesz olyan lányhoz, keresed a társaságát olyannak, aki nem tetszik?

Hát erről van szó. "

A vita rendben van, de nem szeretem, amikor így elkönyveljük, hogy igazam van ("hát erről van szó"), amikor a másiknak még nem is volt alkalma felelni. Főleg ha nem is olyan evidens a dolog. Én közeledem olyan férfiakhoz is, akik nem tetszenek, és van/volt fiú barátom.

2016. jún. 7. 23:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, de te lány vagy. Bocs, de tényleg irreleváns, hogy egy lány mit tesz.

Amúgy a srácnak ott a lehetőség, válaszolhat.

2016. jún. 8. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!