Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan borzasztó nehéz ezen a friendzone-ból való kijövésen?
- Figyelj, Kati, én nem akarok veled barátkozni.
- De nekem barátként szimpatikus vagy.
- Sajnálom, de az udvarlásomat visszautasítottad, én pedig ezért jöttem ide. Barátokat már találtam, köszönöm.
Így a nővel is tisztességesebb. Szerinted a nőnek hogy esik, mikor 2 év után jelented be, hogy ja, bocs, én végig csak áltattalak, nem akartam a barátod lenni, végig a megdöntésedet tervezgettem, barátként nem kellesz. (Ami amúgy tök normális, de ne akkor szólj neki, mikor már egy barátot veszít.)
Én olyat még életemben nem láttam,hogy valaki erőszakkal a barátod maradt. Ha nem hívtad meg a szülinapodra, akkor eljött, ha nem írtál vissza neki, magában elbeszélgetett. Persze, biztos lesz egy ciki rész, amikor megkérdezi, miért vagy ilyen, de ha udvarolni mész oda a lányhoz, akkor értenie kell, hogy az elutasítás után nem akarsz barátkozni. Ha meg nem udvaroltál soha, honnan tudja, te mit akarsz.
Ráadásul a legtöbb friendzone esetében, amit láttam, a csaj alig várta, hogy a pasi lekopjon, nem győzött már hova bújni előle, a pasi meg panaszkodott, hogy friendzone-ban van.
Van ám a firendzone-nak egy olyan verziója is, mikor "nem akarom elrontani a barátságot, mert utána nem lesz ugyanolyan". És ez a része az, amiből képtelenség kitörni, mert tudod, hogy kölcsönös, de mégsem lesz több... :D
Ilyen szituban nőként is voltam évekig, veszítettem is el emiatt olyan embert, akivel barátokként jól működtünk, csak férfi-nőként voltunk egymásnak nullák. Máig sajnálom, inkább hagytuk volna egymást friendzone-ban. :)
(A mostani párommal is így jöttünk össze, öt évig kerülgettük egymást. Nem volt könnyű, egyikőnknek sem.)
Ma már egyetlen friendzone-ba se kerülök bele hál' istennek. Hosszú út volt, de végül eljutottam oda, hogy vagy A, vagy B, de sosem ragadok le középen.
A kitörés(miszerint lehet ebből összejövés) egy illúzió, amitől meg kell szabadulni.
A másik közelsége elhiteti velünk, hogy ebből lehet valami, de ez csak önbecsapás.
Minden nővel szemben ott kell legyen a büszkeséged is, mert értékes ember vagy és ezt a másiknak is akarnia kell, sőt ki kell érdemelnie. Ha ezt elveszed tőle, azzal saját magad értékét is megtagadod.
Egy nő egy esély, ennyi a titok. Túl sok nő van a világon ahhoz, hogy leragadj, tépelődj és szenvedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!