Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiakarom még élni magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiakarom még élni magam, az mennyire ribis?

Figyelt kérdés

Most vagyok 20 éves, és nem voltam együtt sok pasival, de vágyom rá, hogy még szexelgessek emberekkel. Persze nem minden jött-menttel, meg részegen, csak azzal, aki tényleg nagyon tetszene.

Valahogy éretlennek érzem még magamat egy komoly kapcsolathoz, és tehernek érezném, ha valakivel éjjel-nappal együtt lennénk, meg esetleg össze is költöznénk. Másrészt nagyon szenvedélyes típus vagyok, és nem akarom, hogy esetleg az legyen, hogy valakit majd megkívánok a párom mellett.

Ti voltatok már hasonló helyzetben?

2016. jún. 7. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nézd én ezt azért mondom, mert én már 28 éves vagyok, de két hónappal a 20. szülinapom előtt, mikor megismertem a férjemet, pont ebben a szakaszban voltam, hogy nekem nem kell kapcsolat, meg nem kell semmi ilyesmi meg stb. Még neki is kikötöttem az elején, hogy én nem akarok kapcsolatot, eszemben sincs. Aztán valahogy összeragadtunk és viszonylag hamar azt is éreztem, hogy annak ellenére, hogy mennyire elutasítóan álltam ő az, akihez még hozzá is fogok menni. Úgy is lett. Jó volt egyedül is én élveztem azt is, de mikor jött és jobban megismertük egymást mindkettőknek kattant valami és nem csak jó volt együtt, hanem rájöttünk, hogy így lett kerek az életünk és egy dolog hiányzott előtte belőle mindkettőnknek, az a másik, csak még nem tudtuk. Ahogy nézem, az ismeretségi körünkben ez rengeteg embernél így volt, hogy á nem kell kapcsolat, meg nem működik, meg tök tudja, de aztán előbb-utóbb mindnél jött egy olyan, akivel ó dehogynem kell.
2016. jún. 7. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Hahaha na igen, én is hasonlóan voltam, mint a 11-es meg a kérdező.

20 évesen még soha nem is volt kapcsolatom, néha úgy rám jött hogy hiányzik, de nem alakultak úgy a dolgok.

Aztán 20 éves koromra elegem lett magamból, meg hogy még nem voltam pasival, élni akarok, most kell kiélnem magam, ilyenek. Nem akarok kapcsolatot, csak jól érezni magam és szexuálisan is élni végre.

Persze, ahogy elképzeltem.. Akkortájt jött is a mostani párom, hiába próbáltam én mondani, hogy lassan haladjunk stb, azóta is, most 25 évesen együtt vagyunk, és már a kezem is megkérte.

A házasságtól, családi dolgoktól én is irtóztam, de nála valahogy megkedveltem ezeket is. Noha a házasság még mindig ráér, és ezt tudja, -nem is kapkodjuk el-, de vele pl el is tudom képzelni még hosszabb távon és gyerekkel. Mással nem nagyon tudnám.

Szóval részemről ez a kiélés dolog nem jött össze, de igazából nem is zavar. Néha eszembe jut, de el is illan később az ilyen gondolat. Őszintén, nem hiszem, hogy jobb lenne attól, ha most vagy valamikor el kezdeném, minek? :D Egy jó kapcsolat többet ér.

25L

2016. jún. 7. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Az túl mainstream...

Vonulj inkább zárdába, jövő évtől az lesz a menő

2016. jún. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!