Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez ribis viselkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ribis viselkedés lenne a részemről?

Figyelt kérdés

Úgy adódott, hogy most egyszerre 3 férfi is érdeklődik irántam. Nekem eddig mind a három nagyon szimpatikus.

Egyiket sem ismerem még jobban, ezért nem is tudnék közülük választani. Ezért úgy gondoltam, hogy mindhárommal randizgatok, ismerkedek. (természetesen egyikkel sem lesz szex, még nem döntök)

Máskor ilyen eszembe sem jutott volna. Viszont rendszeresen úgy jártam, hogy más fiúknál én voltam a B vagy a C terv. Így most én sem szeretnék hoppon maradni.

Ez már a gáz kategória?

2016. márc. 12. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az ismerkedés nem bûn csak legyél fair a fiúkkal és mond meg,hogy nem egyedül játszanak.
2016. márc. 12. 13:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze, elmondom nekik, hogy most ez a helyzet áll fent!
2016. márc. 12. 13:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem az! Ők is valószínűleg több csajnak is csapják a szelet. Nem kell ilyen kis részleteken leragadni és nem kell kitárgyalni nekik a magánéletedet. Jó, ha van egy kis titokzatosság szerintem.
2016. márc. 12. 13:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Minden férfi nagyon sok nőt fűz egyszerre, ezt tudom. Nem hangoztatják, de akár horrorisztikusan sok csajnak is csapják a szelet egyszerre. Ez a 3 pasi ez nem gáz egyáltalán, sőt még teljesen visszafogottnak mondható.
2016. márc. 12. 13:13
 5/14 A kérdező kommentje:

Tehát akkor szerinted mégse mondjam nekik?

Mondjuk van benne valami. Lehet, hogy bántaná a férfi büszkeségüket, hogy ők nem "versenyeznek"! Mondjuk ilyenről szó se lenne...

2016. márc. 12. 13:14
 6/14 anonim ***** válasza:

Már miért lenne az? :) Az egyikőtöknek ez is ribisnek számít, a másikótok akkor sem ismeri fel hogy egy ordas k**va, ha már ordibálva közlik vele. Nem értelek én benneteket, lányok! :)

20/F

2016. márc. 12. 13:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem ribis viselkedés. Ismerkedsz, nem jársz egyikkel sem, nem is tartozol nekik beszámolóval. :)

Majd ha választasz magadnak, ráérsz elmondani a másik kettőnek, hogy sajnos ennyi volt.

28/N

2016. márc. 12. 13:22
 8/14 A kérdező kommentje:

Teljesen név nélkül! De ti ezt értitek? Vagy itt az ilyen levelek mindennaposak? :D :D

"Könyörgök neked, mint cigány az önkormányzatnál a segélyért, úgy kérlek téged, hogy küldj magadról fényképet. Nagyon felkeltetted az érdeklődésem."

Ez kemény...:D

2016. márc. 12. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, és megmondani sem kell nekik, amíg valamelyikükkel nem fordul komolyabbra a dolog.
2016. márc. 12. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Én is állandóan kapok hülye leveleket, nem is válaszolok rájuk. :)

2016. márc. 12. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!