Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez ribis viselkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ribis viselkedés lenne a részemről?

Figyelt kérdés

Úgy adódott, hogy most egyszerre 3 férfi is érdeklődik irántam. Nekem eddig mind a három nagyon szimpatikus.

Egyiket sem ismerem még jobban, ezért nem is tudnék közülük választani. Ezért úgy gondoltam, hogy mindhárommal randizgatok, ismerkedek. (természetesen egyikkel sem lesz szex, még nem döntök)

Máskor ilyen eszembe sem jutott volna. Viszont rendszeresen úgy jártam, hogy más fiúknál én voltam a B vagy a C terv. Így most én sem szeretnék hoppon maradni.

Ez már a gáz kategória?

2016. márc. 12. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jaja, ne mond meg. Felesleges, sokan csinálják így, amíg nem tudják eldönteni, hogy melyiket is választják addig sokan ismerkednek egyszerre több emberrel, aztán miután kiismered őket el tudod dönteni.
2016. márc. 12. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Ismerkedés közben én mindig 1 emberre koncentrálok. Mellesleg ha megtudnám, hogy a lány párhuzamosan másokkal is ismerkedik, akkor nekem ott lenne vége a dolognak. Komolytalannak tartom, mert ott már nem is igazán megismerni akarják a másikat, hanem összehasonlítani a többivel, nagyjából úgy, mint egy telefonvásárlásnál.
2016. márc. 12. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:

A randizás még nem az, de ha már többre fordul a dolog, mint a beszélgetés, akkor az. Például csók...

Ugyanúgy, ha az egyikkel már elkezdődött valami, de közben a másik kettővel is találkozgatsz kettesben, az is gáz.

Tudom, hogy nem tetszik amit mondok, sem neked, sem a többi hozzászólónak, de ki kellett mondani. Persze lehet csak én vagyok ilyen

2016. márc. 12. 15:16
 14/14 A kérdező kommentje:

#13!

De semmi gond, miért ne tetszene?

Ez a te véleményed! Én elfogadom, mert van benne igazság.

2016. márc. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!