Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha még kiakarom élni magamat?
még mindig nem értem.. a volt párodat akarod majd keresni az új kapcsolatban? mármint a szexben. előre szólok: olyan nem lesz. nincs két egyforma ember. amíg őt keresed bármilyen szempontból a másikban, addig mindegyik bukta lesz.
azt meg nem is beszélve, hogy ennek semmi köze a kiéléshez.
#6:
#5-ös vagyok és lehet egy véleményed erről a dologról, amit másnak tiszteletben is illik tartani, de a sértegetéseden felbasztam magam :-P
Amit tanácsoltam, azért tanácsoltam, mert én a hedonizmus híve vagyok ( [link]
Tudod vannak emberek akik mást tartanak fontosnak és értéknek az életben, mint te. De erőteljes korlátoltságra utal ez alapján elítélni valakit és sértegetni. Valóban hedonista vagyok, de ez nem zárja ki, hogy például felelősségteljesen neveljem a gyerekeim, hogy legyen az életben egy társam, akit szeretek. És nem ítélek el senkit, hogy ha fiatalon, vagy bármikor, amikor ezzel nem csap be mást élvezi az életét. Nem lesz több vagy kevesebb egy ember az intim kapcsolatai számától! Sőt számomra szimpatikus, ha valaki tapasztalt, mivel én is magas szexuális kultúrát nyújtok, így viszont is elvárom (nem kell bizonygatni, hogy egy partnerrel is működik ez a dolog, mert nem, van amit egy partner nem tud megadni :-P )
Az, hogy te férfi létedre gáznak érzel 10-15 partnert magadnak, az a te bajod :-P Mondok egy példát: évek óta gyakorlom a yoni masszázst és kellett vagy 5-6 különböző anatómiájú nő, hogy jól menjen és a 10. után mondhattam el, hogy már rutinból megy.
És elárulom, hogy tudok hősszerelemes is lenni, sőt tudtam rózsaszín ködben lebegni több, mint egy évtizeden keresztül, ugyanazzal a nővel. Tudok tenni a szerelemért és a kapcsolatomért, de miért kevered össze a dolgokat? Itt a kérdés az volt, hogy a kérdező független és ki akarja élni magát ... Majd ha eljön az életében a szerelem, akkor tesz érte és szeretni fog ... Addig meg dugjon sokat és élvezze ... Te meg irigykedj, hogy más képes ÉLNI! :-P
Emberileg normális,hogy erre vágysz,de nem biztos,hogy helyes engedni ennek a vágynak.
Én személy szerint úgy gondolom,hogy a "kalandozási vágy",ill. önmagunk kiélése ezen a szinten általában az egóból fakad. Az ember belsò bizonytalanságát,önbizalomhiányát akarja kezelni azzal,hogy sok partnerrel kipróbálja magát,így sok helyről visszaigazolást nyerve saját vonzerejéről.
Ezzel az a baj,hogy minél jobban kiéled magad,annál nehezebb lesz komoly kapcsolatot építeni később. És ne haragudj,de szerintem 3 srác 20 évesen egyáltalán nem kevés. Ha tegyük fel 25 éves korodra lesz ebből 15,azzal mit nyersz hosszú távon? Jobb lesz az életed? Értékesebb leszel egy komoly kapcsolatot kereső férfi szemében?
Te meg irigykedj, hogy más képes ÉLNI! :-P
Te meg irigykedj arra hogy más képes úgy is élni hogy nem dugatja meg magát a fél világgal :) bírom, ha valakinek nem egyezik a habitusa mással akkor az rögtön szánalomra méltó, és csak irigykedhet másra. Én pl úgy vagyok boldog ahogy vagyok, és nincs is hozzá szükség öntömjénezésre egy anonym oldalon...érdekes :)
Mindenki úgy él ahogy jónak látja .
#9:
"sok hulladek ember" - erre a hozzászólásra válaszoltam ...
És értelmezd amit írtam: "Tudod vannak emberek akik mást tartanak fontosnak és értéknek az életben, mint te. De erőteljes korlátoltságra utal ez alapján elítélni valakit és sértegetni." ... Ugyan arról beszélek, mint te. És célzottan a sértegető #6-os válaszolónak címeztem, felesleges neked is belém kötni :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!