Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen pasikra mondjátok, hogy normális?
Belső: Nem szexista, nem csupán azért viselkedik normálisan a nőkkel - vagy úgy általában a környezetével, mert el akar érni náluk valamit (aztán abban a pillanatban, amikor rájön, hogy nem kap a másiktól viszonzásul valamit, átmegy passzív-agresszívba/közönyösbe/bunkóba), nincsenek olyan elvárásai másokkal szemben, amiket saját magával szemben esze ágában sincs érvényesíteni, stb.
Külső: ápolt...
Mekkora arc vagy 5-ös. No tényleg csak az lep meg, hogy így felvállalod, hogy senkinek nem akarsz adni a saját áldozatáért semmit.
Számodra evidens, hogy a férfiak erőforrásai csak úgy a rendelkezésedre álljanak.
Isten óvja meg az ellenségeimet is az ilyen nőktől...
Ezek szimpatikus elvárások lányok és örömmel tudnám is teljesíteni őket.:)
Egy szingli 30-as pasi aki házasságpárti!
"nincsenek olyan elvárásai másokkal szemben, amiket saját magával szemben esze ágában sincs érvényesíteni,"
Kíváncsi vagyok te kezdeményeznél-e egy pasinál ismerkedéskor? :)
#6 "Számodra evidens, hogy a férfiak erőforrásai csak úgy a rendelkezésedre álljanak"
Erőforrásai. Erőforrásai?? Erőforrásai... Milyen erőforrásai?
Adott pasi kedves-rendes-mézes-mázos, ezen kívül megértő, és a te pártodat fogja - addig a pillanatig, amíg ki nem derül, hogy nem vagy elérhető (illetve ha nem kaphatja meg tőled azt, amit akar) aztán átvált "hagysz te engem a büdös pcsába" hozzáállásra.
Nem erőforrásokról beszélek, vágod :DDD
Csak az embereknek járó tiszteletről, ami attól független, hogy hasznos-e számunkra az illető, vagy sem...
És nem, ez nem csak elvont eset, hogy "egyszer így jártál azt itt p*csogsz", ez egy mocskosul elterjedt jelenség.
De én is csak azt tudom mondani, hogy isten óvjon az ilyenektől (meg valszeg a hozzád hasonlóktól is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!