Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen pasikra mondjátok, hogy normális?
Aki nem egy passzív-agresszív, mélyen komplexusos, rejtett nőutálattal, önutálattal vagy rasszizmussal felvértezett akárkicsoda.
Legyenek céljai, dolgozzon értük, ne legyen idegbeteg, ne akarja eladni a vesémet, legyen fegyelmezett, és legyen összeszedett és önálló.
Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem igazán tudja, hová tart, ez tök általános dolog huszonévesen, de én már túljutottam ezen a ponton, és nincs energiám meg kedvem ilyen tévelygő lelkekkel foglalkozni (nem bunkóságból mondom, volt már ilyen totál elveszett párom, aki csak létezett, de nem tudta, mit akar az élettől, és baromi nagy stressz volt, megbízhatatlan volt, és úgy éreztem, engem is visszafogott az ő istápolása). Legyen önálló, tudjon magáról gondoskodni, mert nem a második anyja, hanem a társa és a partnere akarok lenni.
Nem kell "késznek" lennie, de tudja, merre tart és azért dolgozzon meg.
A külső annyira engem nem érdekel, ha vonzónak találom.
Ok baz.meg 10-es, akkor pontosan hogyan kéne viselkenünk, ha átbassxátok a fejünket?
Nyaljuk a segged amíg élsz?
Érdekes, de a fogalmaim szerint a tisztelethez az is szervesen hozzátartozik, hogy ha - és most jól figyelj, mert van egy olyan érzésem, hogy képtelen leszel felfogni, de én ettől még megteszem a magamét és leírom neked - a férfi közeledik hozzád és nyújtja az erőforrásait(igen basxki, az idő, az energia, a támogatása, a te pártod fogás,stb. mind-mind az), akkor NEM HAGYOD, hogy pocsékolja, ha te már az elején tudod, hogy esélye sincs?
Vagy nálad ez nem játszik, ugye?
És hirtelen világossá is válik több száz ilyen fapi.-nás scenario, pl. mosolyog, elfogadja a piát, majd na, köszi, megkaptad az 5 perc dumcsit, ami szerintem egy ilyen kis pondrónak jár a 2-3 rongyos koktélért és elfordul a pultnál.
Gondolom a magyarázat: én nem kértem, csak úgy... adták.
Na, pont az ilyen 13-as féle passzív agresszióról beszélek.
Mármint szerintem én nem tartozom senkinek semmivel, ha az illető kedves volt és meghívott valamire. Ha vár cserébe valamit, akkor az nem kedvesség, hanem érdek közeledés. Kösz nem :D
Az ilyen pasira pl nem mondom, hogy normális.
Sunshinedoll
Akkor úgy mondodm, hogy te is megértsd:
De! Tartozol, ha hagytad magad megíhvni. Rohadtul tartozol.
Ha nem akarsz tartozni, akkor udvariasan küldd el, hogy hasznosabban is befektethesse az erőforrásait.
Érdek közeledés? Miért, te komolyan elhitted, hogy nekünk azok az éjszakánként tízezer forintok valóban annyira égetik a zsebünket, hogy már nem tudjuk mire költeni, csak a te májad hizlalása maradt?
Nem, ne a pasira mondd, hogy kösz nem, hanem neki.
Erre vajon miért nem gondolnak a magukat olyan qrvára jónak hívő hölgyek?
Na, erre válaszoljon valaki?
Megmondom neked 16-os
Mert tudom, hogy amit mondok, az a helyes és az erkölcsös, erre jönnek ezek a nők és mártírnak állítják be magukat, mikor a férfiak(persze csak akik megtehetik), pontosan ugyanezt csinálják velük, ha egyszer bagbasxxák őket és többé nem hívják: a nők érdeklődnek irántuk, ők elfogadják azt, amit el lehet venni, majd lefalcolnak.
Hogy is kerülnek az itteni nők az erkölcsi piedesztálra, ha még azt sem ismerik fel, hogy mennyire ocsmány módon viselkednek?
Akkor vagy legyen szabad a vásár és mindenki azt vesz el, amit csak tud, vagy a nők is tartsanak be következetesen olyan alapvető erkölcsi normákat, amiket maguk is látványosan elvárnának.
Ha odajön a srác és nem tetszik, nem fogadsz el semmit, hanem udvariasan elküldöd.
Ha odajön a srác és nem tudod eldönteni, akkor fizeted a sajátodat(vagy elfogadod a meghívást ÉS a második kört magad állod).
Ha tetszik a srác, elfogadhatod a piát(bár hitem szerint ekkor is illene a nőnek a maga fogyasztását állni).
Pontosan miért is nem gondolják ugyanígy a nők?
59%, meg lehetne fordítani a kérdést: miért költesz pénzt egy kvázi vadidegen nőre, akivel még fogalmatok sincs, hogy bejöttök-e egymásnak? o.O Ezt soha nem fogom megérteni. A nő nem automata, hogy felül bedobod a pénzt, alul meg kiesik az, hogy bejössz neki... Ne költs rá súlyos tízezreket, ha még azt se tudod, hogy kicsoda-micsoda, akar-e tőled valamit, és kész....
Oké, egyszerűbb háborogni, sorry.
Figyu ez nem így működik, hogy csak akkor fogadok el meghívást, ha tudom az egész életemet vele fogom leélni. Igaz, én első randin úgy szoktam, hogy ha tetszik a srác és elmennék vele randizni, akkor hagyom ha meghívjon, ha abszolút nem, akkor kifizetem.
De amúgy te érted mi a MEGHÍVÁS lényege?? Hogy felajánlod, hogy fizetsz valamiért? És ebben a meghívásban nincs feltétel...vagy ha igen kérlek rögzítsd, és mondd meg a csajnak az elején, hogy figyelj, de csak akkor fizetem a kóládat, ha megmondod, hogy mit adsz cserébe. Ez egy önzetlen gesztus, amivel NEM KELL élni, ha nem gondolod komolyan.
Hogy működik ez? Nem hívod meg... leállsz vele beszélgetni és kész. Nyilván ez egy nehezebben kivitelezhető folyamat, ha elhívod valahova, de én még sosem sértődtem meg azon, ha egy férfi inkább felezni akart...
Mielőtt megismered a másikat, fogalmad sincs, hogy "érdemes" volt-e "befektetni", úgyhogy ne a másikon töltsd ki a dühödet, ha végül nem így van.
Na és újból, a kérdező válaszára:
Hát a szóhasználattal gond van, mert a normális arra akar utalni, hogy a mai normáktól nem tér el túlságosan, viszont mindenki a saját értékeinek megfelelő férfit fogja válaszul adni. Úgyhogy amikor valaki azt mondja, hogy normális, csakis a saját válaszát értsd alatta.
Szerintem egyébként a normális alatt sokan a rendest értik és abba nem fér bele, ha valaki így vagdalkozik,
ha elutasítják.
Vagy úgy gondolja, hogy egy kólával már meg is vette a
másik szimpátiáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!