Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok miert nem irnak vissza a normalis levelekre?

Figyelt kérdés

Azt hitted a kerdest olvasva, hogy egy naiv ferfi panaszait olvashatod majd, mi? :P Tevedes.

23 eves lany vagyok, es jomagam ertetlenul allok a problema elott, amely mind itt, mind tarskereson felmerul. Nem is azzal van igazan problema, hogy nem valaszolnak az 1. levelre, hanem, hogy beszelgetes kozben felszivodnak.

Nem vagyok leszbikus, lanyokkal itt csak mas dolgokrol beszelgettem, de ugyanez volt a trend, mint amit itt olvashattam ferfiaktol. Vagyis, hogy surun elofordul, hogy igy szakad felbe egy kellemes beszelgetes.

A pasik bezzeg mindig visszairnak nekem szinte kivetel nelkul (itt, nem tarskeresozom), es szerintem ez igy udvarias. Akarmilyen temarol van szo, nem feltetlenul tarskereses.

Szoval... miert? :D mar nem is szeretek lanyokkal ismeretlenul beszelgetni.

23L

2016. máj. 8. 02:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Sok köztük a suttyó,vagy azt hiszik,hogy lezbi vagy és be akarod őket hálózni.
2016. máj. 8. 03:20
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem írhatsz nyugodtan. Visszaírok. :) 27/F
2016. máj. 8. 04:24
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom de én úgy vagyok vele h szemléletmód váltás, mostantól a nőket szexuális célokra fogom szerezni nem kapcsolatra vagy esetleg szex célú kapcs
2016. máj. 8. 04:25
 4/20 anonim ***** válasza:
51%

Ez egyszerű :)

A hagyományos férfi-női szerep a dolog gyökere, miszerint a férfi udvarol, a nő meg válogat. (Ennek a gyökere pedig az, hogy több a szép nő, mint a helyes pasi..) Ezért van, hogy a férfiak állnak sorban egy-egy nőért és nem fordítva. Ugyanez a jelenség csapódik le bármilyen férfi-nő kapcsolatban, így a levelezésben is: a nők akár tucat férfival is levelezhetnek párhuzamosan. Amíg a nőknek a bőség zavara miatt nem fontosak egyenként a levelek, addig a férfiak minden egyes levélért hálásak mint egy kiskutya.

Általában a nők ezt a viselkedési mintát követik, bárkivel is levelezzenek. Természetesen léteznek kivételek mindkét oldalon: akadnak udvarias nők és bunkó férfiak is..

2016. máj. 8. 04:33
 5/20 Sunshinedoll ***** válasza:
41%

Nem kötelességük válaszolni, csak mert te azt akarod. Ha nagyon ilyen igényed van, akkor talán próbálj meg érdekes lenni üzenetben lol.

De szerintem barátkozz inkább a férfiakkal, mert mi se akarunk veled ismerkedni.

2016. máj. 8. 08:00
 6/20 anonim ***** válasza:
Az en tapasztalatom az hogy addig valaszolnak amig valami erdekuk fuzodik hozza. Pl sokszor kerdeztek privatban, a legtobben csak akkor valaszoltak ha visszakerdeztek valami miatt. Lehet hogy az itteni nok egy resze kicsit onkozpontu :)
2016. máj. 8. 08:16
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
Én pl csak kérdésekre válaszolgatni járok ide-föl, ha mégis olyan problémával írnak rám, amihez értek vagy a válaszomból kiderült, hogy jártas vagyok benne, szívesen segítek. Viszont, ha ettől eltérnek, elkezdenek a magánéletemről, tolakodóan a személyes dolgaimról faggatni, akkor be szoktam fejezni a beszélgetést. Én tehát akkor szoktam megszakítani a beszélgetést, ha kiderül, hogy direkt eltérnek a tárgytól. Mondok egy példát. Beszélgetsz valakivel kalória számlálás és edzés kapcsolatról. Egy éles váltással a futógép sebesség téma után, megkérdezi az illető, hogy az esti szexet beleszámolom-e a napi kalóriaégetésbe, itt még válaszolok és próbálom visszaterelni a témát a rendes mederbe, majd bekérdez egy olyat, hogy jó, de milyen pózban. Ez az a rész, ahol már egyértelmű, hogy ő nem épp arról, akar tovább beszélgetni, amin elindultunk így be is fejezem részemről. Ilyesmi többször is előfordult. Pedig előtte úgy tűnhet tök jól elbeszélgetünk én meg egyszer csak kilépek. Azért nem véletlenül.
2016. máj. 8. 08:59
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

Megmondom én mit tapasztaltam mikor visszaírtam:

- de miért nem? (és ennek végtelenített verziója)

- -insert káromkodás here- (én gonosz nem akarok házas férfi szeretője lenni)

- ugyanmár 200km távolság az semmi

- újjabb anyázás (bocs, hogy nem jön be mindenki)

- farokküldős képre tiltok (nem is tudom mi erre a megfelelő válasz)

- szexkapcsolatra hívás, elutasítása után anyázáss vagy lehülyézés (mikor az adatlapomon kifejezetten kérem, hogy ilyesmivel ne keressenek)

Nem voltam bunkó, én kis naív válaszoltam is mindenkinek. Rohadtul nem éri meg. 3 hétig bírtam és töröltem is magam. És persze, hogy az életben találtam meg a párom, nem a neten.

Mellesleg írásban ne nagyon gondolkodj, eszméletlen tenyérbemászó szöveged van kérdező. És amíg itt legendákat zengtek a gonosz lányokról társkeresőn, gondolkodjatok el azon sok (meh van az 90%) pasi minősíthetetlenül viselkedik neten keresztül. Hazudoznak, nem bírják az elutasítást és bámilyen stílust megengednek maguknak. Én a gonosz nő megtisztelem annyival, hohy udvariasan válaszolok, rendesem megfogalmazom a mondandóm, őszinte vagyok és nem kezdek anyázni mikor a másik ezt teszi. Szerintetek, de őszintén hány pasi csinálja ezt?

2016. máj. 8. 09:29
 9/20 anonim ***** válasza:
Mert itt a lányok 99% olyan stilusban ir mint a Sunshinedoll kommentelő,nem is csoda hogy nem kiváncsiak rá mások.
2016. máj. 8. 10:15
 10/20 A kérdező kommentje:

Sokan total felreertettek a kerdest. Belefoglaltam, hogy a NORMALIS levelekre miert nem valaszolnak, de igaz, nem hataroztam meg a fogalmat. Szoval, peldaul az anyazos meg a dick picet tartalmazo level ebbe nem fer bele. :D

Nem is tudtam, hogy tenyerbemaszo a stilusom, te vagy az elso, aki ezt mondja :O

Sunshinedoll, szerencsere a megnyilvanulasaid alapjan egy hipererzekeny, hisztis gyereknek tunsz, aki mindent magara vesz, szoval sosem ereztem kesztetest arra, hogy veled beszeljek. Akkor orulsz? :)

2016. máj. 8. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!