Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális, ha még kiakarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha még kiakarom élni magamat?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, eddig még csak 3 sráccal feküdtem le, amit nem gondolok soknak. Viszont most valahogy úgy érzem, hogy nem akarok komoly kapcsolatot, csak kicsit kalandozni. Ez nagyon ribis lenne?
2016. máj. 11. 02:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az a részem, amelyik ribiket szeretne kefélni, azt mondja hogy igen, éld csak ki magad.

Az a részem, amelyik majd egyszer olyan feleséget és a gyerekeinek olyan anyát szeretne, akinek kevés szexuális partnere volt a múltban, azt mondja ne kefélj össze-vissza.

Más fajta szerepekre más fajta nők alkalmasak az én számomra.

24/F

2016. máj. 11. 17:27
 22/28 anonim ***** válasza:
40%

#21:

Soha nem értettem, hogy miért jó valakinek, ha a párja kevés szexuális partnerrel volt ... Hogy majd 15-20 év házasság után jöjjön rá, hogy valami kimaradt az életéből és negyven pár évesen, gyerekek mellett kezdjen pótolni?

2016. máj. 12. 08:53
 23/28 anonim ***** válasza:

22:

Nem, mert nem ez az egyetlen forgatóköny. A szüleim 27 éve házasok és teljesen jól megvannak együtt. Anyának apa volt a második az életében és azóta is az, apa pedig csajozgatott bőven még fiatal korában. Most 56 és 52 évesek és nem úgy néz ki, mintha válni akarnának, hogy kiéljék magukat.

Nem csak egyfajta ember van. Létezhetnek olyan természetű nők, akik egész életükben monogámok szeretnének lenni és ezt be is tartják.

2016. máj. 12. 11:02
 24/28 anonim ***** válasza:

#23:

:-D ... Azért az szerintem gáz, ha egy gyerek teljesen tisztában van a szülei nemi életével :-P

Összejárok egy ötvenhez közelítő házaspárral szexelni, szoktuk hármasban csinálni, mert így élik ki ;-) Szerintem sem az ő három gyerekük (akik között már felnőtt is van), sem az én három gyerekem nem is sejti a dolgot :-P ... Szóval mérget ne vegyél rá, hogy ki hogyan éli ki magát és te miről tudsz ezzel kapcsolatban ;-)

2016. máj. 12. 11:13
 25/28 anonim ***** válasza:

Férfi vagy? Téged az édesapád nem tanítgatott, nevelt csajozni? Nem mondta ő maga mit hogy csinált fiatal korában, nem dicsekedett el a sikereivel és nem adott tanácsokat a csajozással kapcsolatban? Mert nekem igen. Ekkor mondta azokat is amiket az előző válaszban írtam. Még a nagyszüleim nemi életével is tisztában vagyok, mert a most 84 éves nagypapám (anyukám apukája) is sokat mesélt magáról és a múltjáról. Nem azt mondom hogy ők tanítottak meg csajozni, mert azért elég sok minden amit mondtak elavult már, de a mentalitásukat és gondolkodásmódjukat, amiért részben sikeres vagyok a lányoknál, sikerült átvennem és szerencsére nagyon jó a kapcsolatom a családom férfi tagjaival. A generációs különbségek ellenére jól megértjük egymást.

Igen, pont olyan témát hoztál fel amire nem lehet mit mondani. Vagy igen, vagy nem. Lehet a szüleim orgiákra járnak, meg swingerpartikba. Vagy hármasoznak, négyeseznek. Ezt nem tudjuk.

2016. máj. 12. 11:23
 26/28 anonim ***** válasza:

#25:

Na látod :-P Te a szüleid példáját hoztad fel egy 27 éves monogám kapcsolatra ... Holott most azt írod, hogy nem tudhatod, hogy valóban így van -e ... Én is csak erről beszéltem. És bármennyire is kaptál csajozós tanácsokat, nem hiszem, hogy bármelyik szülőd is az orrodra kötné, ha titokban félrelépett volna az évek során (nem kellett, hogy megtörténjen!), vagy ha most swinger klubban élnék ki a vágyaikat ...

2016. máj. 12. 11:31
 27/28 anonim ***** válasza:

Értem mit mondasz.

Inkább tényleg az számít, hogy együtt vannak, normálisan és szeretetben felneveltek három gyereket és úgy látom szeretik egymást. Ha ki is élik magukat, nem azt a formáját választották ennek szerencsére, hogy elválnak, szétszedik a családot.

Én is szeretnék majd családot, gyerekeket és ha a szexuális újdonságra vágyom, akkor a legutolsó az lenne, hogy elválok vagy elhagyom a családom. Amikről eddig beszéltünk (hármasozás, négyesezés, swinger party, orgia, akár még talán megcsalás), azok még az elfogadhatóbb módjai a kiélésnek, mert a gyerekek nem sérülnek benne.

Nagypapám azért már elmondta, hogy voltak barátnői mama melltt az eddigi 59 éves házasságuk alatt még fiatalabb korában :D De neki 84 évesen nincs sok veszteni valója :D

De érthető módon engem heteró férfiként a nők érdekelnek olyan szempontból is, hogy közülük találjak majd egy megbízhatót, akinek hasonló nézetei vannak a világról

2016. máj. 12. 11:43
 28/28 Tyler913 ***** válasza:
Én nem hinném,hogy ha valaki sok partnerrel volt a házasság előtt,az csökkentené a későbbi félrelépés esélyét,sőt. A tapasztalataim épp az ellenkezőjét mutatják.
2016. máj. 12. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!