Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Necc harisnya szerintetek ribis?
Sziasztok!
Nos hát, az a helyzet, hogy imádok szoknyában járni. Sokkal inkább, mint nadrágban, persze nem túlságosan kihívóan, inkább azt szokták mondani, hogy csinosan öltözködöm. Van egy srác, akivel már jóideje sokat vagyunk együtt, csak kicsit döntésképtelen. Csütörtökön buliba megyek, és ő is ott lesz, szeretném kicsit elkapni a figyelmét :) Arra gondoltam, hogy necc harisnyában megyek, de nem akarok ribinek tűnni. Inkább csak jól kinézni, tetszeni neki. Szerintetek?
Szerintem ne hezitálj,hozzám gyere !
Én igen csak szeretem,sőt mi több jól bele is harapnék a necces combjaidba.
Döntésképtelen ? Szaggatni kell,de nagyon.Grrrr....rosszasáááág...most meg foglak büntetni.
Alapból így kellene nyitnia.
Fincsi dolgokat lehetne művelni...páp páráp.Hopp elkalandoztam. ;)
szerintem egy fekete nylon harisnya sokkal szexibb, nőiesebb. nekem a neccharisnyáról valamiért a kötözött húsvéti sonka jut eszembe.
szerintem randira ne menj benne. szoknya+magassarkú elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!