Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha ilyet tennék, az nagyon ribis lenne?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a szexet két sráccal. Nem vagyok kapcsolatban, szóval nincs szó megcsalásról meg nyitott kapcsolatról, és nem is barátokkal szeretném, hanem újonnan megismert pasikkal.
Ha ezek után összejönnék valakivel, ezt érdemes lenne titokban tartani, vagy ti pl. el tudnátok ezt fogadni?
2016. márc. 12. 10:38
1/13 anonim válasza:
Szerintem nincs vele baj, ha szeretnéd akkor próbáld ki. Nem bántasz meg vele senkit. Ha meg lesz pasid majd annak meg ha nem akarod ne mond el. Hisz nem azért csináltad h hencegjél vele hanem h a vágyadat teljesísd.
2/13 anonim válasza:
Probáld csak ki,érdemes. Egyszer élünk.
N24
3/13 anonim válasza:
Mert azt szeretnéd ha ketten lennének benned egyszerre?
4/13 anonim válasza:
És ezt hogy gondolod? Nem biztos, hogy élvezni fogod, ha "partiba vágnak" és egy broki hátul egy broki elöl...
Amúgy ha egyik se néger akkor elnézhető, mint kísérlet.
5/13 A kérdező kommentje:
Hogy jönnek ide a négerek?
Lehet, hogy nem élvezném, de ha nem próbálom ki, akkor sose tudom meg.
2016. márc. 12. 11:17
6/13 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki. Nem tartanálak ezért ribisnek.
7/13 anonim válasza:
Ok, de ha ott jön rád, hogy nem tetszik akkor már késő visszakozni. Vagyis lehet, de nem jössz ki belőle jól.
8/13 A kérdező kommentje:
Persze, ez is benne van a pakliban, de egy szex azért nem olyan hosszú, ki lehet bírni, ha rossz.
2016. márc. 12. 11:23
9/13 anonim válasza:
Próbáld ki, ha ez a vágyad. De nem biztos, hogy el kellene mondanod a leendő partnerednek. Én például nem örülnék neki, ha megtudnám. Komolyan elgondolkoznék a kapcsolat folytatásán.
10/13 anonim válasza:
Tedd meg nyugodtan, de a tapasztalataidat és az élmény ird le. Ha máshogy nem akkor priviben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!