Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ha ilyet tennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha ilyet tennék, az nagyon ribis lenne?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni a szexet két sráccal. Nem vagyok kapcsolatban, szóval nincs szó megcsalásról meg nyitott kapcsolatról, és nem is barátokkal szeretném, hanem újonnan megismert pasikkal.

Ha ezek után összejönnék valakivel, ezt érdemes lenne titokban tartani, vagy ti pl. el tudnátok ezt fogadni?

2016. márc. 12. 10:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
36%
És van már hozzá pasi? 30f
2016. márc. 12. 11:43
 12/13 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd kipróbálni a szexet két fickóval egyszerre, az nem "ribis" dolog amennyiben nem pénzért csinálod a dolgot,és csak a kíváncsiság, meg a szexuális vágy a hajtóerőd...Viszont ha alaposan kiélted már magad a két fickó közzötti "szendvics szexben", és utána kialakítol valakivel majd valami komoly kapcsolatot,akkor inkább hallgasd el az illető előtt ezt a történetet majd, mert valszeg a jövendőbeli komoly barátod nembiztos hogy nagyon örülni fog az ilyen kalandjaid ismertetésének...
2016. márc. 12. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de szerintem nem gáz, mindenkinek vannak vágyai. És köztudott, hogy majd' minden pasi kipróbálná 2 lánnyal, magyarul egy szavuk sem lehetne.

Én is kipróbálnám 2 pasival, csak az a gond, hogy nekem egyet találni is problémás, hogy legalább bejöjjön.

2016. márc. 12. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!