Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatot befolyásolhat 2 kutya?
Figyelt kérdés
Megismertem egy nagyon helyes pasit, de már első randin a két angol bulldogjáról beszélt, hogy siet haza hozzájuk! Már itt kiakadtam.Én imádom a kutyákat, de ez kicsit túlzás azért. Illetve szó, ami szó, ezt a fajtát nem csípem, pláne amiatt amilyen életvitelt folytatnak illetve, hogy ezek kifejezetten benti léthez szokott kutyák. Kint nem nagyon lehet őket tartani. Barátnőmnek van egy, horkol, folyton nyáladzik,lustálkodik, felfekszik a kanapéra, stb...szóval nem egy olyan kutyafajta, amire az ember azt mondja, hogy húúúú. Nekem Cane Corsom volt, persze keveset volt lakásban, de egy igazi mozgékony, őrző-védő, aki max az előszobáig merészkedett, ha beengedtem a házba. Nektek mi a véleményetek a dologról. Lehet diszkriminatív vagyok, de nem tudok egy ilyen pasit elképzelni hosszútávon. Már eleve azért, mert a hanglejtéséből úgy tűnt, hogy a kutyái a jóistennél is fontosabbak illetve van képem arról, hogy milyen egy angol bulldog vagyis kettő.2016. jún. 7. 08:53
11/12 anonim válasza:
Uccsó én is láttam ilyet, hogy még azt is zseniálisnak tartotta a gazdi, hogy mások öklendeznek mikor fingik a "buldi" meg, hogy röfögés közben lenyálazza őket...
12/12 SzMHZs válasza:
Kutyásként mondom: hagyd. Mivel vele élnek és fontosak neki, befolyásolni fogja a kapcsolatot. Én se örülnék, ha később derülne ki, hogy ellenérzések vannak az aktuális pasiban a kutyáimmal, macskáimmal kapcsolatban. Változtatni nem változtatnék az életünkön senki kedvéért, és ez mindig konfliktusokat szülne, ha olyan partnerem lenne, aki ezt valamilyen szinten nem tolerálja, arra pedig semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!