Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy itt van a kutya elásva? 25N
Minden klappolna, de szerintem nem merne kapcsolatba kezdeni velem a srác, mert idősebb vagyok nála...
Igazából az élet hozta így, sőt, mostanában gyakran hozza így, talán mert fiatalabbnak látszom a koromnál. Sosem állt szándékomban fiatalabb fiúval összejönni, bár 1-2 év nem is jelentene semmi gondot, nála -5 se (de ez csak az ő esetében, nagyon érett), mert nagyon megkedveltem.
Viszont valószínű a családja nem fogadná el, bár azt tudják, hogy barátok vagyunk. Ő meg elégé önbizalom hiányos, próbál megfelelni az embereknek...Így elégé bukta a dolog.
Szerintetek felszínes vagy jogos, ha emiatt nem jöhet össze komolyabb dolog köztünk?
Egyiket se mondanam, hogy felszines vagy jogos. Nem tudjuk milyen csaladbol, kozegbol jott a srac, Bpen batran elandaloghattok, de falun meg mindig sokaknak begyoposodott a gondolkodasmodja, dtb.
Egyebkent ha egesz eleteben megfelelesi kenyszer volt a csaladja fele, akkor szerintem nem olyan meglepo, ha ezt nem dobja el egy kapcsolatert, ami lehet csak par honapig tartana, es tonkreteheti a baratsagotok es a szuleivel apolt viszonyat.
Még mindig nem kattantál le erről a témáról kérdező? :D Már nem egyszer írtad ki. Mindegy. Ha akart volna, már rád startolt volna. Megsúgom, általában a nők hülye teóriája az, ha valaki fiatalabb, esélyt sem adnak neki. Nálunk férfiaknál ez nem játszik. :)
Kicsit töketlen a srác, ez az oka, nem a kora miatt nem mer lépni. Kérdés: kell-e neked egy töketlen srác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!