Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek is itt van a...

Szerintetek is itt van a kutya elásva?

Figyelt kérdés

Gyakran hallom a környezetemben, hogy a testépítők, akarom mondani kondisok, felfújtak, izompólók milyen puhányak, mert erdőn nem bírnak ki egy napot meg ők a folyamatos munkavégzéshez nincsenek hozzászokva, egy óráig jók, utána vége a dalnak(gondolom más is hallotta már).

Aztán mikor kérdezek akkor nevet is mondanak, hogy "hát a Gyuri, az is így meg úgy, múltkor meg..."

Jó-jó, múltkor én is oda kerültem, h le kellene menni fát szedni, mert olcsóbb meg stb.

Szinte láttam a srácokon, h várják, hogy majd hogy mondok én is csődöt.

Amit felvetettek nekem az jött le, hogy ha olyan hirtelen elfogy az erő valszeg a kaja hiánya miatt lehet, így vittem 600 darab szendvicset, egy shakerben fehérjét meg 20 zacskó szőlőcukrot, kell az utánpótlás.

11 óra munkavégzés után kénytelenek voltak elismerni(annak ellenére, hogy egész nap kaptam az ívet az állandó zaba miatt+ zacskóból eszem a cukrot), h hogy talán mégse annyira puhányak a "kondisok", mérhető volt a jelenlétem, a szokásos 5 kör helyett belefért 6.

Jó, el kell ismernem, hogy a hiányosságaim nekem is kijöttek, az ujjaim, csuklóm érezte a törődést, ahogy a derekam is, de ezzel tisztában vagyok, h a hiperhajlítás meg egyebek távol állnak tőlem.

Szal szerintem,(főleg azokhoz szól a kérdésem, akik az elején felvetett általánosításokat már hallották ezerszer) az lehetett másoknál a probléma, hogy nincs kaja?

2013. dec. 4. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Tényleg puhányabbak vagyunk a melóban, de legalább jól nézünk ki.
2013. dec. 4. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért, egy úszó, futó, vízilabdázó, focista... hogy bírná a favágást? Egyik sem bírja, nem ahhoz van szokva. Egy kajakos haverom nyáron segített fákat kiszedni, ő hamarabb kifáradt az ásástól, mint én. Most szóljak be neki hogy a kajakosok szarok?
2013. dec. 4. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem félreérted.

Vannak a normális kondisok, és vannak akik tényleg meseszerűen felfújják az izmaikat, és hiába emelgetnek több száz kg-ot, 50 métert sem sétálnak, így egy busz után nem tudnának futni, vagy hasonlók.

Ezt tapasztaltam már többször amikor lejöttek újak az edzésünkre (kung-fu) és míg mi lépcsőztünk (szökdécselve) fél órát, vagy cipeltük egymást fel-le az emeleteken, vagy nyomtuk a sprinteket, ők kidőltek pár perc után.

De ha mondjuk volt olyan gyakorlat, hogy vedd a hátadra a párod, és csinálj mély guggolást vagy hasonlókat, abban ők voltak az ászok, míg mi hamar elfáradtunk.

2013. dec. 4. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Jó, de a fél órás lépcsőzést egy erdei munkás se bírná.

Én elhiszem, hogy a kungfusok kemények, mint a beton és épp ezért írom neked, hogy ti más kategória vagytok:D

2013. dec. 4. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja.

Tudjátok mit nem értek? Hogy mi a gányvatt szerteágazó vérvörös ondót spriccelő tevefalloszért kell állandóan a testépítőkkel foglalkozni? Mi a vállfára tekert sírba leeresztő kötélért kell mindig a kondisokat vegzálni?

Hozzám is közelebb állnak a küzdősportok, harcművészetek. Meg az ilyen egészséges mindenféle tornák.. ésatöbbi.

De ugyan úgy szeretem és tisztelem a szép női és férfi testet mint a testszobrászok. Nem ez az első, de igen bírom hogy kinézek valahogyan az edzéstől, és teljesen meg tudom érteni ha valaki még nagyobb izmokat, definiáltabb testet akar, és erre a célra élezi ki az edzését.

Milyen látens irigység van amögött, amikor állandóan a felfújt izmokról beszélnek.. Miért nem sz.arják le? Mindenki úgy edz ahogyan akar, a testépítők edzéséből viszont még lehet tanulni bárkinek, ez azért nem mondható el minden ember edzéséről..

Ennyi, én pont teszek rá, hogy mit gondolnak a gyúrósokról, elismerem ha valaki jól néz ki oszt ennyi. Én sem nézek ki rosszul, és ha egyszer azt mondom hogy gyúrni fogok senkinek az ég világon semmi köze nem lesz hozzá. A primitív emberek mindig követik skatulyáznak, közhelyeket hangoztatnak, és ami a legfontosabb: más nem is marad nekik, mert ahhoz kevesek hogy ő maguk heti 4x-5x eljárjanak edzeni. Persze ugyan ennyi erővel az ilyen típusú emberek bárkiben megtalálják a hibát, a közhelyekhez ragaszkodva: a boxoló biztos erőszakos állat, a kungfus össze-vissza hadonászik de biztos bárki leüti.. áh, nem kell foglalkozni ám a tapasztalatlan, sztereotípiákban gondolkozó emberekkel. Röhögni kell rajtuk, nem is megvetéssel, hanem csak úgy jó érzéssel. Ők vicces emberek igazából, akik nélkül unalmasabb lenne a világ.

Meg aztán nélkülük hogyan tűnne ki bárki is? Ha mindenki kiváló sportember lenne, tökéletes testű testszobrász, nem lenne benne semmi pláne. Kellenek az emberek akik kritizálnak másokat, DE közben ezzel csak a maguk hiányosságaikról terelik el a saját és mások figyelmét.

Na ezt nem azért írtam, mert én annyira éltetném a testépítést, de ez a téma már kikívánkozott, hát most összefoglaltam.

Táp.művész.

2013. dec. 4. 11:00
 6/8 dirtboy ***** válasza:

11órásival egyet értek

egy igaz testépítő szellemmel megáldott ember nem is foglalkozik azzal hogy mások mit gondolnak,csak teszik a dolgukat és kész.

nem kell bizonygatni,kimagyarázni semmit.

2013. dec. 4. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy testépítő nem a fapakolásban jó. Igaz hogy egy átlag ember bírná a fapakolást sokáig, de ha le kéne guggolnia 50 kilóval 6x akkor belehalna.
2013. dec. 4. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:

"A primitív emberek mindig követik skatulyáznak, közhelyeket hangoztatnak.."

Hát sajnos ilyen országban élünk.

A testépítők fa...ok, a nők, főzzenek, mossanak, gyereket szüljenek, amúgy mindenhez hülyék, a szőkék semmihez sem értenek, minden rendőr ostoba, és még sokáig sorolhatnám.

2013. dec. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!