Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt legyőzni, hogy félek a pasiktól?
Az utóbbi időben egyszerűen kiba**ottul félek az emberektől. Mert mindig az van, hogy megismerek valakit, és jól indul minden, de aztán folyton kiderül mindenkiről valami komoly dolog, általában az, hogy rájövök, hogy pszichopaták, és ezt teljesen komolyan mondom.
Totál ki vagyok már készülve lelkileg, és nem tudom, hogy ezzel lehet-e bármit is kezdeni. Ezt kívülről nem látja rajtam senki, de én érzem, és nem értem, hogy miért vonzok be mindig ilyen alakokat...
Félek bárkinek is megnyílni, már a barátaimtól is eltávolodtam, egyre jobban bezárkózom mostanában, mert elegem van az örökös szenvedésből. :(
Valaki tudna esetleg ajánlani valamit, akár egy jó pszichológust?
20N

11-es
No para, csak túlreagálta a kishölgy.

Egyébként amit leírtál, inkább a bordikra jellemzőek vagy a nárcisztikusokra.
Nyilván megvan az oka, hogy ilyen emberekkel kerülsz össze, szakember ezt tényleg segíthetne felderíteni.
Van egy pszichológuskereső oldal (ez is a neve), ott tudsz szemezgetni a szakemberek közül.

Nekem pont most lett vége egy ilyen "ismeretségemnek".. Szerintem a csaj engem is pszichopatának könyvelt el a végén, holott inkább vele voltak nagyobb gondok..
Szóval nem árt, ha az ember tart néha egy kis őszinte önvizsgálatot, mielőtt automatikusan a másikat nevezi ki zakkantnak. Én tartottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!