Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randi után mindig a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után mindig a pasinak kell keresnie a nőt?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy most mi van. Kicsit rohanósan búcsúztunk el, mert pont jött a buszom, de megcsókolt még azért, meg nagyon mosolygott. De eléggé zavarban volt, nem tudom, hogy akar-e még egyáltalán találkozni. 1 nap telt el a randi óta, szerintetek fog még írni, vagy inkább felejtsem el?
2016. jún. 6. 17:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De nem akarok nyomulós lenni.
2016. jún. 6. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Írj neki, lazán :) Akár csak annyit, hogy jól érzeted vele magad, hogy van, valami utalást a randis beszélgetésre, bármit. De megírhatod azt is, hogy várod a követekező találkozót. Ha emiatt eltűnik, annál jobb, de ha szimpatikus voltál számára, ez csak jól sülhet el.
2016. jún. 6. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Dobj neki egy sms-t hogy mit tudom én pénteken van-e kedve elmenni valahova. Aztán meglátod mit mond. Ha arra hivatkozik, hogy nem ér rá, az csak akkor rossz, ha nem ajánl egy konkrét - azért közeli - alternatív időpontot, hogy pl. pénteken nem jó mert "mittudomén" de helyette szombaton, vagy hétfőn jó lenne. Olyan tényleg lehet, hogy nem ér rá valami más miatt, de akkor jelzi is, hogy akarja és mikor lehetne.
2016. jún. 6. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

2-3 nap? Ez mi? Valami tv sorozatból átvett béna randiszabályzat? Ovis szint ilyeneket játszani. Én legalábbis nem tudom az ilyen pasikat komolyan venni.

Én életem első randija után nőként megkerestem a srácot, akkor még fogalmam sem volt, hogy mennek ezek a dolgok. Akkor azt kaptam, hogy kétségbeesett és szánalmas vagyok amiért én kerestem meg őt. Soha többet nem kezdeményeztem én megkeresést.

Azóta mindig megvártam amíg a pasi keresett. Ha aznap, vagy másnap keresett akkor oké, ha nem akkor úgy vettem, hogy nem akar semmit és továbbléptem.

Aki tovább várakoztatott, azzal már nem foglalkoztam. Főleg azzal nem aki 5 nap után méltóztatott 1 smst írni.

Aki akart tőlem valamit, mind még a randi napján felkeresett, és kérdezte mikor érek rá megint.

2016. jún. 7. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!