Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után mindig a pasinak kell keresnie a nőt?
2-3 nap? Ez mi? Valami tv sorozatból átvett béna randiszabályzat? Ovis szint ilyeneket játszani. Én legalábbis nem tudom az ilyen pasikat komolyan venni.
Én életem első randija után nőként megkerestem a srácot, akkor még fogalmam sem volt, hogy mennek ezek a dolgok. Akkor azt kaptam, hogy kétségbeesett és szánalmas vagyok amiért én kerestem meg őt. Soha többet nem kezdeményeztem én megkeresést.
Azóta mindig megvártam amíg a pasi keresett. Ha aznap, vagy másnap keresett akkor oké, ha nem akkor úgy vettem, hogy nem akar semmit és továbbléptem.
Aki tovább várakoztatott, azzal már nem foglalkoztam. Főleg azzal nem aki 5 nap után méltóztatott 1 smst írni.
Aki akart tőlem valamit, mind még a randi napján felkeresett, és kérdezte mikor érek rá megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!