Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyit kell keresnie egy huszas évei közepén járó pasinak, hogy legyen esélye nálatok?

huszas évei közepén járó pasi pont, hogy mostanság végzett az egyetemen, pályakezdő, netalán még munkát sem talált. ennek függvényében semmilyen anyagi elvárásom nincs egy 25-6 éves pasitól, max tényleg az, hogy vagy legyen munkája, vagy éppen aktívan keressen.
nem tudom, mikor fogjátok már fel, hogy a pénz csak bizonyos körökben ér valamit párkapcsolati szempontból, és nem is biztos, hogy a pénzetekkel akartok igazán hódítani. jó dolog az, ha sok van, nem azért, de alapvetően nem ez a döntő szempont. olyan hipotetikus helyzet a valóságban sosincs, hogy mindenben tökéletesen megegyező pasik között dilemmázol, csak annyi a különbség, hogy az egyik sokat keres, a másik meg csöves.

És ha a férfi nem is végzett egyetemet akkor szóba sem jöhet?
Én 25 éves leszek és már dolgozok, egyetemet nem végeztem.

5: igazad van, ne haragudj, a saját ismerettségi körömből indultam ki.
ha a pasi viszont már középiskola után egyből nekiállt dolgozni, és már legalább 6 éve dolgozik, akkor ott már vannak elvárások. karrier, inkább átlagfizetés, mint kevesebb, autó, legalább egy albérlet. legalábbis részemről. 6 évvel a saját diplomálásom után én legalábbis elvárnám saját magamtól, hogy ne csak kajára fussa, de sokkal több legyen annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!