Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nok, mennyire szamit nektek egy ferfi ferfi fb profilja (likeok szama, kepek szama, ismerosok szama)?
Egy tarskereso oldalon megismertem egy lanyt (19L), aki eleg szimpatikusnak tunt (tenyleg annak, es kolcsonos volt ez), megkerdezte az fb profilomat, amit termeszetesen megis adtam neki. Utana nehany mondat elejeig beszelgettunk, majd letiltott engem hirtelen, illetve a tarskeresooldalrol is egyarant... Ennek hattereben biztos vagyok benne h a profilom volt az oka. Tenyleg ennyire szamit szerintetek? Habar lanyok valaszait es velemenyeit kerem elsosorban, barki nyugodtan hozzaszolhat a temahoz.
21 F
ma 13:48
Azzal nincs semmi baj, ha nem aktív, és nem osztogat meg mindent - a barátom is kb évi 2-szer megoszt valami autós képet, és annyi a nyilvános aktivitása - viszont olyannal tuti nem kezdenék, aki neten másnak adja ki magát, számomra ez bizarr. Főleg ha pl rasszista megnyilvánulásai vannak online.. miért írna olyanokat, ha a valóságban nem gondolja úgy?
"Az interneten mindenki az lehet amit akar, bármit megoszthat, lájkolhat, bárkinek kiadhatja magát, még a saját nevét használva is. Semmit nem jelent az egész fészbúkos baromság, "
Szerintem jelent. Mert a neten bármi lehetek, de nem mindegy, mit választok. Aki a neten egy idiótának adja ki magát, valószínűleg az is. Érdekes, hogy a neten hazudók soha nem fizikaprofesszornak hazudják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!