Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok, nok, mennyire szamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, nok, mennyire szamit nektek egy ferfi ferfi fb profilja (likeok szama, kepek szama, ismerosok szama)?

Figyelt kérdés

Egy tarskereso oldalon megismertem egy lanyt (19L), aki eleg szimpatikusnak tunt (tenyleg annak, es kolcsonos volt ez), megkerdezte az fb profilomat, amit termeszetesen megis adtam neki. Utana nehany mondat elejeig beszelgettunk, majd letiltott engem hirtelen, illetve a tarskeresooldalrol is egyarant... Ennek hattereben biztos vagyok benne h a profilom volt az oka. Tenyleg ennyire szamit szerintetek? Habar lanyok valaszait es velemenyeit kerem elsosorban, barki nyugodtan hozzaszolhat a temahoz.

21 F

2016. jún. 5. 22:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Kicsit érdekes mert megismerkedtem egy sráccal neten keresztül és 3 hónap után bejelölt de én nem jelöltem azonnal vissza és egyből azt gondolta hogy a facebookjával van bajom meg a like-kal. Igazából nem érdekelt egyik sem. Szerintem ha valaki a like-ok miatt akad ki az nem normális .
2016. jún. 6. 01:06
 22/32 A kérdező kommentje:
a digitalis identitas mindenek felett...
2016. jún. 6. 01:17
 23/32 anonim ***** válasza:
Attol fugg h a kiszemelted melyik korosztaly.Egyik valaszolo irta h 14-22kor korul szamit a fb aktivitas ezzel maximalisan egyeteetek,ez esetben az inaktiv tevekenyseg lehet hatrany.Idosebbeknel mar az szamit mit osztasz mit lajkolsz (csocsos nok,csak a verdak,fegyverek,rasszista,migransos stb) vagy tenyleg horoszkop,vv.Lehet h latott vmit amibol kovetkeztetett vmire,ha emiatt dobott hagyd a ....ba.Ennyit ert.
2016. jún. 6. 06:29
 24/32 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is annyi fontos, hogy mit oszt meg. Sokat le lehet szűrni a megosztásokból. Discós, bulizós emberek nálam kizárva, bár ez nem tiltást jelent, csak azt, hogy normálisan elmondom, hogy ez nekem nem fér bele. Aki mindenegybenblogot és társait osztogatja és nem gúnyolódási céllal, az is kizárva, ahogy minden rasszista, homofób és egyéb gyűlölködő írás azonnali tiltást von maga után. Ahogy egy csomó minden más is... A lájkok száma pont nem érdekel, sőt még taszító is lehet, ha túl sok, ahogy az ismerősök száma is annyiban fontos, hogy le lehessen szűrni, nem kamuprofil.

Szóval simán lehet, hogy inkább valamit látott a profilodon, ami kiábrándította. Ezekkel meg az a helyzet, hogy valószínűleg élőben is kiütköztek volna előbb vagy utóbb. A rasszista posztolgató élőben is rasszista pl.

De mondjuk, ha a párom ismerkedés során a második randin nem közli, hogy papíron házas őszig a nyári szünet miatt, és hamarabb visszanézem az idővonalát, és meglátom, hogy ekkor házasodott, biztos, hogy nagyon dühös lettem volna, hogy ilyen dolgokat nem közöl velem. :) Szóval ez ilyen. Gondolj arra, hogy valószínűleg nem vagytok egy kategória és élőben sem működött volna.

2016. jún. 6. 07:07
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Amiket írtál (likeok szama, kepek szama, ismerosok szama) pont nem számít, a barátomnak van 1 db 5 éves képe fent, van rajta 4 lájk, meg van valami 200 ismerőse. Ezek egyáltalán nem mondanak semmit. DE ha már van facebookja, akkor megnézem az ottani megnyilvánulásait, ha süt belőlük a sötétség, akkor kevésbé lesz vonzó az illető. A leszbikről megosztott képek, BMW profilképnek, mélyen szántó "kemény vagyok mer' a gettóból gyüttem", és hasonló megosztások kicsit elveszik a kedvem attól, hogy megismerjem alaposabban az illetőt.

22L

2016. jún. 6. 09:54
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem üres a fb profilom .Nincs 1 képem se meg semmi poszt rajta. Nem hiszem h bármi hátrányom származna ebből Pár haver miatt van csak akikkel ott tartom a kapcsolatot.
2016. jún. 6. 10:25
 27/32 A kérdező kommentje:

Mindenkinek, koszonom az ediggi hozzaszolast!

Hat azert a "kedves" leanyzo irhatott volna ezzel kapcsolatban valamit, mielott letilt. Fuggetlenul a valaszoktol, jobb lett volna mindketfernek... (szerintem)

Azert megtisztelhetnenk egymast, hogy az okot elmonjduk...

2016. jún. 6. 10:34
 28/32 anonim ***** válasza:
Egyet értek.
2016. jún. 6. 12:05
 29/32 anonim ***** válasza:
40%
Ne várjál a nőktől tiszteletet, mert sokszor orra fogsz bukni az életben. Idegeskedni sem szabad emiatt.
2016. jún. 6. 12:37
 30/32 anonim ***** válasza:
12%

"minden rasszista, homofób és egyéb gyűlölködő írás azonnali tiltást von maga után" tipikus ,kötelező, teljesen semmitmondó sablonduma.

Egyébként akinek bármilyen mértékben is számít, hogy mi van a másik ember FB profilján azt nem tudnám komolyan venni. Az interneten mindenki az lehet amit akar, bármit megoszthat, lájkolhat, bárkinek kiadhatja magát, még a saját nevét használva is. Semmit nem jelent az egész fészbúkos baromság, csak ilyen kirakat, akinek meg nincs vagy nem használja az már nem is számít embernek (legalábbis a korunk felfogása szerint). Alapból jobban szeretem megélni az eseményeket, mint idióta képeket készítve, egy fényképezőgép vagy telefon kijelzőjén keresztül átélni azokat. Szóval akinek ez az egész internetes kamuzás bármilyen szempontból mérvadó azzal inkább nem kell foglalkozni.

2016. jún. 6. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!