Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert neznek ram furan az emberek (idegenek, baratok, uj ismerosok), hogy ha megolelem oket koszonosnel?
Figyelt kérdés
Nekem ez teljesen termeszetes, puszit nem is szoktam adni. Most ez ennyire szokatlan,vagy miert fagynak le az emberek ilyenkor? Vagy inkabb szokjak le errol a szokasrol?2015. aug. 28. 09:38
1/8 anonim válasza:
Én pl csak barátnőmtől fogadom el az ölelést, zavarna ha más ölelgetne, vagy ha neki lenne ilyen barátja...
Túl közvetlen vagy és belépsz az intim szférájukba...
22F
2/8 anonim válasza:
Mert nem szokás csak így megölelni másokat. Neked ez a szokásod, de nagy általánosságban az emberek nem így viselkednek.
3/8 anonim válasza:
Ne ölelgesd az embereket, mert ez tényleg zavaró. Én se szeretném. Kizárólag a barátnőm vagy a szüleim ölelgethetnek. Vagy esetleg valamely régen látott rokon.
4/8 anonim válasza:
Mert fura. Nem mindenki veszi ezt pozitívan.
5/8 anonim válasza:
Nálam nem megszokott, hiszen csak a barátommal, családtagjaimmal szoktunk ölelkezni.
Nem tudnám hova tenni, ha egy tőlem távolabb álló személy ennyire intim cselekedettel nyitna.
6/8 anonim válasza:
Ha lány vagy megölelhetsz.Nem fogok furán nézni.
7/8 A kérdező kommentje:
Jo,akkor innentol kezdve senkit nem olelek meg, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire zavaro.
2015. aug. 28. 10:23
8/8 anonim válasza:
Ma már a nyilvános testiség elítélendő, csak az a "jó", ami a 4 fal közt megy. Másrészt ezek szerint te közvetlenebb típusú ember vagy, ami ma már nem igazán gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!