Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar ha a parotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a parotoknak az exek ismerosok a facen?

Figyelt kérdés

Paromnak nehany exe meg fent van ismerosei kozott a facen.

Multkor szelektalt parat kitorolt inkabb azokat akiket utal.

Elmondasa szerint o nemigazan szokta torolfetni az ismerosrit.

Plusz akiket fenthagyott szokkal sem beszel es mem tartja veluk a kapcsolatot.

Engem ez zavar...alapb feltekeny vagyok...ma nezegettem az ismerosrit es mar idaig jutottam hogy talalgattam kik lehetnek az exe minden jo csajnal megakamind.

Miert nem torolte ki mindet???

Tutira egyikkel sem beszel.mivel a telefonjat mindig latom akkor lephetnek be es nezgetnek meg barmit amikor akarok.

2015. márc. 20. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:

nem zavar.az sem zavarna,ha beszélnének néha.

N26

2015. márc. 20. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem zavar, tudom melyik ismerőse az exe és az se zavar ha csevegnek néha.
2015. márc. 20. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Minek kitörölni? Nekem minden exem ismerősöm a facebookon, hiszen ismerjük egymást, az utcán is köszönünk egymásnak, sőt, akár még le is állunk beszélgetni öt percre, hogy kivel miújság!! Amindenit mekkora ribi lehetek szerinted...

Attól, hogy az ismerősei, még nem csal meg velük. Az embernek van múltja, ezt el kell fogadni, és teljesen felesleges az élet minden területéről kitörölni ezeket az embereket, hiszen úgysem lehet.

2015. márc. 20. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem zavarna főleg hogy tényleg nincsenek jóban
2015. márc. 20. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:

Szoval vam ennek jelentosege? Vagy nem erdemes foglalkoznom ezzel?

Nagyon kombinalos vagypk...olykor tulreagalom meg tulgondolom a dolgokat...foleg ha van idom...akkor meg nezegetem is hogy milyen csajokat ismer es agyalok hogy vajon melyik lehet az exe...stb

Ilyenkor nagyon felidegesitem magam esrosszkedvu leszek.mert porog az agyam hogy elottem kikkel jarhatott.

29eves..tehat van par exe...es feltekeny vagyok a multjara is.

Mwg arra is hogy elottem mas csajokkal sokmindwnt megelt...es mivel en 21vagyok nemtudok neki ujat mutatni :(

2015. márc. 20. 18:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Pl. Tudom hogy imadja es elvezi velem a szexet...de olykor automatikusan rakerdezek hogy "ezeket massal is csonaltad?" es ha a valasza iGEN akkor elszomorodom es semmi onbizalmam...

Tudom hogy szeret es imad...es azt mondja megorul ertem plusz elmondta hogy en vagyok neki az Igazi :) de en a multjan nemtudok tullepni...pedig nemis beszel az exekrol.

Mindig en faggatom...es magamat huzom fel

2015. márc. 20. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:

hát,engem meg felizgat,ha olyanokról beszél,hogy mással hogy csinálta:D

akkor jól megbüntetem,hogy ilyen rossz volt:DDD

ne legyél már ennyire féltékeny.el fogod riasztani

2015. márc. 20. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem fejezd be a féltékenykedést, mert hárpia leszel.
2015. márc. 20. 19:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen természetes (én legalábbis mindenkivel jó viszonyban maradtam, aki valaha igazán fontos volt nekem)

Rosszul esne, ha a párom nem bízna bennem, és féltékenykedne, én sem féltékenykedem - egyszer voltam féltékeny, akkor őrülten, de magamban tartottam, meg is hálálta a párom:)))

Szóval igyekezz felülkerekedni magadon és bizalmat szavazni, a féltékenykedéssel egy valóban jó kapcsolatot is alá lehet ásni!!!

2015. márc. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!