Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nok, mennyire szamit nektek egy ferfi ferfi fb profilja (likeok szama, kepek szama, ismerosok szama)?
Egy tarskereso oldalon megismertem egy lanyt (19L), aki eleg szimpatikusnak tunt (tenyleg annak, es kolcsonos volt ez), megkerdezte az fb profilomat, amit termeszetesen megis adtam neki. Utana nehany mondat elejeig beszelgettunk, majd letiltott engem hirtelen, illetve a tarskeresooldalrol is egyarant... Ennek hattereben biztos vagyok benne h a profilom volt az oka. Tenyleg ennyire szamit szerintetek? Habar lanyok valaszait es velemenyeit kerem elsosorban, barki nyugodtan hozzaszolhat a temahoz.
21 F
Mitől vagy benne biztos, hogy a kevés lájk vagy ilyesmi miatt tiltott le?
Mert azt el tudom képzelni, hogy tényleg látott valamit a profilodban, ami kiábrándította, de nem hiszem, hogy ez a lájok száma lett volna.
Engem ezek ábrándítanának ki:
- sok edzőtermi szelfi (ebből egyenesen az következik, hogy nem maga miatt jár le edzeni, hanem azért, hogy ő is elmondhassa magáról)
- semmitmondó idézetek megosztása
- nyilvánvaló kamu hírek, események, történetek megosztása (az értelmesebb emberek egyből kiszúrják, hogy hazugság az egész)
- túlzott gyíkemberezés
- túlzott migráncsozás
- proli ribik lájkolása (ha nem proli, nincs vele gondom)
- "nívós" műsorok lájkolása (való világ, édes élet)
- nőgyűlöletet lehet kiolvasni a kommentjeiből, bejegyzéséből
- minden kis apró eseményt megoszt magáról (nem szeretem a magamutogató és mindenkinek kitárulkozó embereket embereket)
- fegyverrel, szamuráj karddal pózol (ez maradjon a kisebbségek privilégiuma)
- szereti kis grófót
Ismerkedéstől teljesen függetlenül mondom, ha valaki tesz ki valamilyen profilképet magáról bármilyen weboldalra, akár Facebookra, akár társkeresőre, mindegy, akkor a minimum, hogy a kép vállalható minőségű legyen.
Szóval pl.:
- ne legyen homályos
- ne legyen zajos, hangyás
- ne legyen túl sötét/túl világos
- ne takarja el a tükörbe bevillanó vaku a kép negyedét/felét/egészét
- ha már valaki szuperplán képpel akar művészkedni, legalább az arányokra figyeljen, nagyon zavaró, ha egy teljes arc rosszul kivágott részlete néz vissza
- az előbbinél egy fokkal jobb, ha távol van a személy, akié a profil, de ha azt akarja, hogy felismerhető legyen, akkor mondjuk ne legyen hangya méretű, miközben a fókusz mondjuk a fölötte tornyosodó hatalmas pálmafán (... stb.) van
Elozo valasziro.
A felsoroltakban semmi, meg ehhez hasonlo dolgok sincsenek a profilomon!
Sot, az igazsag az, hogy nem igazan osztok, vagy likeolok barmit is, ha igen, nem tartozik azokhoz amiket felsorolta. A profilkepem, meg teljesen rendben van, hiszen a tarskereson is ugyanaz a kep van.
Ismerősök számát szoktam nézni. Ha "friss" a profil, kb 3 ismerőssel az gyanús, hogy.
A képek esetében inkább a milyensége számít. Ha minden fotón más lánnyal van, vagy teli van részegen fetrengős bulifotókkal. Az exet (vagy épp nem exet) ölelgeti az is zavaró.
De a facebookon megosztott eszmék is árulkodóak. Sokan vannak akik ott politizálnak, fejezik ki vallási, vagy rasszokkal kapcsolatos nézeteiket. Az sem lehet túl szimpatikus.
Nagyon is számít(hat) a fb profil. Nem tudom a tiéd pontosan milyen de nem tetszik a lányoknak az olyan amin kevés az aktivitás, vagyis nincsen fent több profil kép, baráti fotók, családi, utazós stb képek és megosztások, kommentek. Ennek az az oka hogy a lányoknak a közkedvelt fiúk tetszenek, akiknek sok a barátjuk, akiket szeretnek, akivel szeretnek együtt lenni, akiknek izgalmas az életük és ennek van is látható nyoma. Most alap hogy mindenhol készítünk képeket, ha nem készítesz akkor nem is voltál ott. (ez persze hülyeség de sajnos a mai fiatal agyak erre vannak kondicionálva). Szóval ha nincsenek képeid, üres az üzenőfalad akkor nem vagy elég menő és az életed unalmas.
Nyilván nem minden lányra igaz ez, a fiatalabb között többekre (14-20 év között) az idősebbek között kevésbé igaz ez a hozzáállás.
" Osztom a #2es véleményet :)"
Nagyon entellektüell vagy.
Amúgy az is igaz, hogy ha minden képén plüssmaci van, és ő maga nem látszik, vagy csak 1 darab művi képe van (pl. tablókép), az gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!