Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A5férfiak miatt lettek ilyenek a nők?
Társkeresőn nem írnak vissza. Ha máshol ismerkedni akarsz velük fent hordják az orrukat.
Halandó férfi közelükbe nem mehet. Nagyon nagyok lettek az igények stb..
Szerintem ez a férfiak miatt van mert rengeteg férfi rohan hozzájuk udvarol stb. Egy lyukért szinte bármit megtesznek. Nyilván ezt a nők látják egojuk az egekben vagy általánosítanak hogy na ez a férfi is biztos csak szexet akar tőlem közbe meg -tök normálisan próbál ismerkedni

Hát ezen lehet vitázni, ki miatt. Szerintem ott hibádzik a történet, hogy a nők nem tudnak megálljt parancsolni maguknak. És ez kivétel nélkül igaz rájuk. ami miatt már szinte hobbi náluk a szex, nem hiába nem lehet elbeszélni nők többségével a szexen kivül más témáról.
Azért ők sem álszentek, ha van lehetőségük ki is használják a helyzetet hogy nekik jó legyen. Igy persze van olyan is aki kihasználja őket. Most ez olyan dolog hogy én 100 Nővel lefekszem magam miatt hogy nekem jó legyen, ebből legtöbb esetből nem azt kapom amire én vágyok,és úgy élem meg hogy kihasználtak, megaláztak, és levonom az általánositó következtetést hogy melyik nő elégitette ki megfelelően az igényeimet, és ehhez képest Szüröm, kezelem, az össze többi nőt.

Nem csak a férfiak, a nők is azt nézik először az ellenkező nemben, hogy milyen lehet az ágyban, mennyire vonzó szexuálisan. Komolyan, szerintem nemtől függetlenül mindenkinek az a legfontosabb, hogy végre egy jót kefélhessen valakivel.. Ösztönlények, mint a nyulak.. Nem is nagyon létezik már 23-24 év felett szűz nő.
Nagyon nehéz azoknak, akik valamiért félresikerültek és egy kapcsolatban a romantikát, az érzelmi oldalt keresik, a szex pedig csak egy milliomodik mellőzhető dolog..

A mai világ tette ilyenné a nőket, a férfiak pedig miattuk lettek ilyenek. Régen a férfi csak úgy juthatott hozzá a szexhez, ha elvette a nőt, így pedig kétszer is meggondolta hogy kell-e neki vagy sem. Ma már sokkal "könnyebb" a helyzet, na de vajon miért. Mert a nők könnyebben is adják magukat, sokan úgy vannak vele, hogy a testi adottságukkal bármit elérhetnek.
Egyébként tudom miről beszélsz, hiába mondják, hogy xy azért pózolgat meg csücsörít mert nincs önbizalma, jó vicc :D Kerüld az öntelt kislányokat, csak van még valahol olyan, aki megtetszik és nincs elszállva magától ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!