Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak akik 170cm körüliek vagy alacsonyabbak és van/volt barátnőjük?
6:
Ez nem valami vállalati hatékonyságról szól. Sehol nem írtam, hogy nagy teljesítmény. Szerinted majd idős koromban a hintaszékben ülve kevésbé fogok mosolyogni a sok megdugott lányra visszagondolva, ha 50-ből 1-et tudtam megdugni, mintha 20-ból 1-et? Nem is értem miért játszol most ennyire a számokkal. Ez az élvezetről szól és a végén majd hosszú évek távlatából azt fogom nézni hány lánnyal jött össze, nem azt hogy hány lány utasított el és átlagokat számolok.
A legtöbbjük átlagos lány volt, a se nem gyönyörű, se nem csúnya kategóriából. Olyanok akikbe csak a külsejük miatt nem szeretsz bele első látásra, de azért még könnyen feláll rájuk a farkad. Akadt egy-kettő igazán szép és jó néhány csúnyácskább is. Hogy honnan hová jutottam el, azt nézve elégedett vagyok.
Mi a jó? Az, hogy fiatal férfi vagyok és most olyan korszakomat élem, hogy legszívesebben a világ összes szép nőjével lefeküdnék. Nem vágyom tartós, szerelemi kapcsolatra.
164 cn..nem vagyok vmi kazanova, de volt par baratnom.
teny hogy a magas, machos ferfiak tobb lanyt fektetnek le, ilyenek vannak korulottem, de az nem jelnti h a kicsiknek nem jut...
total hulyeseg ez a magasag tema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!