Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak akik 170cm körüliek vagy alacsonyabbak és van/volt barátnőjük?
168 cm vagyok. Középiskola alatt kopasz (bőrfejű, acélbetétes bakancsos, Kárpátia koncertre járó) srác voltam, eléggé pattanásos pofával, vékony testalkattal. Én voltam a tornasor legvégén a 20 srác közül az osztályunkban.
18 évesen változott meg bennem valami. Lett 1-2 őszinte jó barátom (mai napig azok), akikkel tudtam a csajozásról beszélgetni és adtak nekem tippeket arra hogy mit hogy kéne jól csinálni.
Elkezdtem gyúrni. Régen 48 kg voltam! Egy csontváz voltam a 168 centimhez képest. Most kb adonisz kinézetű vagyok, 168 centihez vagyok 74 kg, az is színizom szinte. Nyak alatt 100-ból 98 férfinál tényleg jobban nézek ki.
Növesztettem hajat és megtaláltam hogy mi nekem a legjobban álló frizura.
Használtam pár fajta kenőcsöt, kicsit jobban adtam magamra, ami eltűntette a pattanásaim.
Stílust váltottam, már nem az a bőrfejűnek kinéző srác lettem, hanem igényesen, normálisan kezdtem öltözködni. Ez nem azt jelenti hogy drágák a ruháim, egyszerűen csak megtaláltam mik azok amik a legjobban állnak nekem.
Rájöttem hogy egy kis borostával és szakállal sokkal jobban nézek ki, mint régen a csupaszra borotvált arcommal.
Régen sem voltam annyira extrém félénk, de a csúnyaságom miatt sokat bántottak. Viszont mióta változtattam a külsőmön (izomzat, ruházkodás, haj, stb) azóta jobban tisztelnek az emberek.
19 évesen veszítettem el a szüzességem egy nagyon kedves, rendes, vidéki lánnyal. Ő volt az első és leghosszabb barátnőm, akivel 1 évig voltam együtt. De sajnos én elkerültem más városba fősulira, ő pedig még középiskolás volt.
Azóta az utóbbi években kb 50 lánnyal volt szexuális kapcsolatom! Havi átlagban 20-30 lánynál próbálkozom és rengetegen elutasítanak ma is, de ugyanakkor rengeteg sikerem is van, amik nagyon jól esnek, növelik az egóm és önbizalmam :)
Most készülök az államvizsgámra a főiskolán, ami jövő héten lesz :)
22/F
Havi átlag 20-30 lány? Ha 12*25-tel számolunk, akkor évente 300 lánynál próbálkozol be.
Azt írod az "utóbbi években" kb. 50 nővel volt szexuális kapcsolatod. Az utóbbi évek nekem legalább 2 évet jelent, de inkább 3. Szóval 600-900 lánynál próbálkoztál be ez idő alatt?
Kérdéseim a következők:
1. Miért nagy teljesítmény min. 600 lányból 50-et megfektetni? Hozzátéve, hogy a lányok "minőségére" nem tértél ki (lehet a jobbak utasítottak el és olyanokat dugtál meg akik a kutyának nem kellenek).
2. Mégis mi a jó ebben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!