Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A különcöknek, magányos farkasoknak a mai "modern" világban lehet barátnőjük/feleségük?
Szerintem lehet. Ugyanannyi ilyen lánynak és nőnek kell lennie, mint férfinak.
F
Kedves Ötös. Nem mind, én pl kifejezetten nem szeretem a "pávákat" :)
A legtöbb lány egy rendes normális srácot szeretne, csak mivel a társadalom és a média befolyásolja a tudatukat, elfelejtik, hogy mit akarnak és mi is fontos igazán, sajnos. Pedig ott lenne bennük!
19/L (egyes válaszoló)
"ebben a "modern" világban még a technika is segítségedre van :)"
A technika, magyarra fordítva a közösségi oldalak ponthogy a ribiket mutogatják... Egy magamfajta, még ha akarnám is őket, akkor sem számolhatok velük...
"A legtöbb lány egy rendes normális srácot szeretne, csak mivel a társadalom és a média befolyásolja a tudatukat, elfelejtik, hogy mit akarnak és mi is fontos igazán, sajnos. Pedig ott lenne bennük!"
No azért tisztázzuk a normális szó jelentését nőknél, férfiaknál.
Férfiaknál = kedves, hűséges, odaadó, játékos, intelligens és társai
Nőknél a gyakorlatban = jóképű, izmos, tehetős, kemény jellem, tele kapcsolatokkal és társai
Ez nem általánosítás, csak ezt szoktam látni csomó helyen, nőnél. Aki pedig hagyja magát, hogy a mainstream média, szülei, barátai agymosásban részesítsék, az meg is érdemli azokat, akikkel sokszor összehozza a sors.
szerintem ez nincsen mindenkinél így...
na jó.. másról nem beszélhetek, nálam nincs
(az a lány akinek a szövegéből idéztetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!