Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányra koncentráljak és melyikkel szakítsam meg a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Az egyik külsőre bejön, ha már megfogja a lábam merevedésem támad, pedig nem vagyok tizenéves, de nincs vele közös téma, nem megy gördülékenyen a beszélgetés.
Vagy pedig a másik akivel jól, hosszasan elbeszélgetek, de ő persze nem indít úgy be, hogy mennyire megdugnám.
Egyébként szerintem mindkettőnél jó vagyok.
2016. jún. 2. 12:06
11/13 A kérdező kommentje:
Hát mondtam neki, hogy hagyjuk az egészet. Hát a teste indít be, mi más? :D
Pedig én nagyon sok mindenkivel el tudok beszélgetni, de ha én leírok 10 sort ő meg ír rá egy olyat h "értem", szóval ezzel nem tudok mit kezdeni akárhogy is akarok.
De kész ellentmondás hogy egyébként meg mindig ilyet ír, h alig várja h lásson meg hiányzok neki, de mikor ottvagyok sem beszél nagyon.
2016. jún. 2. 17:13
12/13 anonim válasza:
Lehet hogy nem olyan beszédes típus? vagy lehet hogy kissé gátlásos az elején? Hány éves? Hány palija volt eddig?
13/13 A kérdező kommentje:
18 éves, 2 barátja, de sok mindenkivel lefeküdt már
2016. jún. 2. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!