Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányra koncentráljak és melyikkel szakítsam meg a kapcsolatot?
Az egyik külsőre bejön, ha már megfogja a lábam merevedésem támad, pedig nem vagyok tizenéves, de nincs vele közös téma, nem megy gördülékenyen a beszélgetés.
Vagy pedig a másik akivel jól, hosszasan elbeszélgetek, de ő persze nem indít úgy be, hogy mennyire megdugnám.
Egyébként szerintem mindkettőnél jó vagyok.
Koncentrálni egyikre sem érdemes, de a kapcsolatot sem kell feltétlenül megszakítani. A másodikból pl. lehet egy jó baráti kapcsolat (ha neki ez elég).
Keress olyat, akivel beszélgetni is jó és szexuálisan is vonzódsz hozzá.
Egyik sem a te embered..., ha az lenne, akkor ilyen kérdés fel sem merülne benned.
Az első szexuálisan vonz, de máshogy nem.
A másik pedig nem indít be, de jól elbeszélgettek, mint két barát.
Az "igazival" elfogsz tudni beszélgetni és szexuálisan is be fog indítani.
Egyébként a lányoknál (általánosítás) ha megvan a szexuális vonzódás a kiszemelt iránt, de ha mégsem megy annyira a kommunikáció, általában belemennek a kapcsolatba "majd kialakul" alapon. Hisz lehet hogy pár alkalom után oldódni fogtok és menni fog a közös eszmecsere. Alkalmazhatnád te is ezt. Egy komoly kapcsolat nem arról szól, hogy akkor kötelezően járni kell vele x ideig, vagy életed végéig. Jársz vele, építed a bizalmat, ha mégsem jön össze 2-3 hónap után megbeszélitek és különváltok, de legalább megpróbáltad.
Ugyanilyen alapon meg lehet próbálni a másikkal is, lehet pár alkalom után úgy beindít hogy...nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!