Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, gyakran olvasom itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gyakran olvasom itt, hogy titeket is visszautasítanak néha a férfiak, ha ti kezdeményeztek. Elmesélnétek egyetlen válogatott ilyen sztoritokat?

Figyelt kérdés
Kérlek a helyzetet, a srácról a véleményeteket és az akkori korotokat is írjátok le.

2016. máj. 31. 21:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

Mosoly, es koszones, vagy esetleg valami komment. Csak, hogy jelezzem, hogy nyitott vagyok tovabbi beszelgetesre. Ennyi.

Sajnalom, ha ez tul keves. Az a ferfi amelyik tenyleg erdeklodik, az lepni fog. Ha nem, akkor nem jottem be neki annyira, hogy tul tegye magat a felelmein es vissza mosolyogjon, esetleg hozzam szoljon.

2016. jún. 5. 05:49
 22/28 A kérdező kommentje:

21-es

Megnyugtatlak, hogy ez túl kevés.

Igen, én ilyenkor vissza szoktam mosolyogni a lányokra és... ennyi, eltűnök a horizonton.

ez messze nem jelzése az érdeklődésnek és nagy szerencse, hogy nem az.

Így is folyton megy a sírás, hogy a "férfiak mindent bátorításnak vesznek, pedig mi csak barátságosak vagyunk".

Sajnos ennél többet kell odatenned, hacsaknem elég számodra az önigazolás és önnyugtatás, hogy ezzel te 100%-ig mindent megtettél és nyugodt lehet a lelkiismereted, mert innentől ha nem történik semmi, akkor vagy a srác hibája vagy nem tetszettél neki.

Nem akartalak elkeseríteni, de tényleg ez van.

2016. jún. 5. 09:27
 23/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem keseritesz el, csak mosolygok.

Hidd el, az a ferfi aki erdeklodik, az odajon hozzam, es ennyi eleg neki! Nem elmeletrol beszelek.

Ez igy mukodik, legalabbis nalam bevalt a dolog, mert leteznek olyan pasik akik odajonnek.

De mint mondtam, en mar 31 vagyok, szoval nem az onbizalom hianyos tinikrol beszelek.

2016. jún. 5. 12:04
 24/28 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod. Én ennél többet jóval várok továbbra is a nőtől.
2016. jún. 5. 12:29
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem piszkalodasnak szanom, tenyleg meg akarom erteni, de magadnak mondasz ellen

"Ha egy lány odajönne, magam sem tudom, hogy hogyan reagálnék. Ha külsőleg nem jön be, valszeg udvariasan elutasítom, de ha bejön és nincs barátnőm, talán akkor is furcsán néznék rá. Majd talán kiderül egyszer. "

Szoval tobbet varsz egy notol, de meg ha bejon, akkor is furcsan neznel ra. Most akkor, hogy van ez?

2016. jún. 5. 16:23
 26/28 A kérdező kommentje:

Kicst sem ellentmondás.

A nőtől várok utalást, egyértelmű jelet hogy "jöhetsz". Konkrétabban szemembe néz, elmosolyodik, lehajtja mosolyogva az arcát, mutatja a nyakát, szemez, hajat birizgál, szóba elegyedik, keresi a közelségem, nagyon finoman flörtöl, utalgat.

Ez még messze nem nyílt felhívás táncra, de már egyértelmű jelzés.

Erre nem nézek furán, mert ezt várom, ez az érdeklődés jele.

Ha egy csaj nyomul, arra nézek furcsán.

Odajön(ő, ő ne jöjjön oda), nyíltan kijelenti, hogy tetszem, le akar szopni, hozzám dörzsöli a testét, elég nyíltan és félreérthetetlenül, szemérmetlenül nyomul, az taszító. Mintha prosti lenne vagy egy kiéhezett tüzelő szuka. Az ilyen lány valszeg másokkal is ilyen és nem szívesen lennék sokadik vendég "benne".

Ezt semmilyen lánytól nem fogadnám szívesen.

Szerintem elég egyértelmű a kettő közti a különbség, sőt elég egyértelmű a flörtölős leírás és a "rámosolygok és köszönök" közti hatalmas távolság is.

2016. jún. 5. 16:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Tanfolyamon a huszonéves fiatal tanár eléggé kitüntetett a figyelmével, kedves volt, de olyan szinten, hogy a többi csaj utálattal szólt be nekem: "te vagy közülünk a legrondább, miért téged csíp a legjobban a srác?!" Hát nem volt jó érzés. A tanfolyamzáró vacsorán külön hozta nekem a szalvétát, míg a többi nő ismét gyilkos tekintettel szemlélt.

Gondoltam, vége van a tanfolyamnak, és mivel sokat beszélgettünk a zenéről, elhívtam őt facebookon egy koncertre. A "válasz" az volt, hogy kirakta, hogy "kapcsolatban". Nagyon rosszulesett a viselkedése, meg nem is értettem. Utána nem foglalkoztam vele többet.

2017. jan. 10. 20:44
 28/28 anonim ***** válasza:
A véleményem pedig az, hogy nem volt korrekt egyáltalán a fiú. Én huszonhat voltam akkor, ő talán huszonnégy.
2017. jan. 10. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!