Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nézek ki nagyon jól, gazdag sem vagyok, akkor csak mázlival lehet barátnőm? 21F
Nem vagyok jóképű, inkább átlagos, testalkatom kicsivel átlag feletti mert szoktam edzeni rendszeresen, de azért így sem akkora nagy szám, hogy megbámulja egy nő. Magasságom 190cm.
Nem vagyok gazdag sem, szüleim sem azok, nincs saját kocsim.
Nagyképű sem vagyok, sem nagydumás partyarc vagy humorherold. Semmi ilyesmi.
Óriási mázlira van szükségem?
Az alakot úgy értettem, hogy lehet rajta felesleg, mondjuk 5-8 kg lazán, de ha normálisan oszlik el akkor több is. Vékony is lehet, de ne úgy, hogy csak egy csont a karja például. Szerintem ahhoz képest nem nagy elvárás, hogy én 3 év alatt 20-25 kg-ot szedtem fel magamra nagyrészt izomban kitartó munkával. Szóval akarat kérdése az egész.
A magasság pedig azért gondolom, hogy minimum 165 legyen, mert kicsit kényelmetlen helyzeteket okozhat az a plusz 25 cm különbség.
Viszont abból nem igazán adnék lejjebb, hogy olvasott legyen és értelmes...fontos.
Teljesen alap dolgok..és nem hiszem, hogy ne lenne rengeteg ilyen lány. Csak nekik valamiért nagyobbak az igényeik önmagukhoz képest?
Amit írtál, hogy 162cm vagy...na azért olyan szinten nem vagyok merev, hogy 3cm miatt problémázzak. Fel se tűnne lehet, ha nem mondja.
Tényleg csak a legalapabb dolgokat várom el magamhoz képest. És még ott is rugalmas vagyok.

Nem gondolom. Ahhoz, hogy szerencséd legyen, tenni is kell. Ha csak ülsz és várod a sült galambot, sose fogsz jó csajt megfogni.
Én még nem voltam 21 mikor megismertem a feleségemet. Tanultam, otthon laktam anyámmal, nem volt saját lakásom, se kocsim, még munkám sem, csak egy kis diákmeló. Szintén 190cm magas vagyok. Soha nem volt senkim. Jó pasinak sem mondanám magam, mert nem jött oda hozzám egy csaj sem.
Mikor már éreztem, hogy társat szeretnék, regisztráltam egy netes társkeresőre. 2 héttel később ismertem meg azt a nőt aki a feleségem lett. Nekem 100%-ig ő az ideálom. 175 cm, szóval jó magas. Természetes szőke, kék szemű, baba arcú, homokóra alakú, nem csontos, nem sovány, nem kövér. Pont tökéletes számomra. Emellett imád olvasni, okos, kedves, hűséges, és remekül passzol a személyiségünk, lehet vele beszélgetni. Nagyon más mint pl az osztálytársaim voltak, vagy az ismerőseim. A legtöbb csaj csak arról tudott beszélni milyen körömlakkot, ruhát szeret, és hogy hány pasi ment végig rajtuk azon a héten az épp aktuális diszkózáskor.
Ha nem próbálkoztam volna, vagy feladom az elején, akkor soha nem ismerem meg őt, egyedül lennék a mai napig, 27 éves létemre, tehát nem lett volna szerencsém. A puszta szerencse csak a tündérmesékben van.
Azt akarom ezzel mondani/írni, hogy ha nem teszel semmit, nem próbálkozol akkor szerencséd sem lesz.

Figyelj 23 éves nő vagyok, nem küldenél nekem egy képet? Teljesen őszintén megmondanám, hogy mi a probléma vele, ha esetleg van, mert simán lehet, hogy nem benned, hanem a küldött képekben vana difi.
Egyébként abszurd hogy egy magas, kigyúrt, értelmes srác ne találjon párt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!