Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem nézek ki nagyon jól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nézek ki nagyon jól, gazdag sem vagyok, akkor csak mázlival lehet barátnőm? 21F

Figyelt kérdés

Nem vagyok jóképű, inkább átlagos, testalkatom kicsivel átlag feletti mert szoktam edzeni rendszeresen, de azért így sem akkora nagy szám, hogy megbámulja egy nő. Magasságom 190cm.

Nem vagyok gazdag sem, szüleim sem azok, nincs saját kocsim.

Nagyképű sem vagyok, sem nagydumás partyarc vagy humorherold. Semmi ilyesmi.

Óriási mázlira van szükségem?

2016. máj. 31. 14:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%

Most jönnek majd a nőgyűlölők, hogy így soha az életbe nem lesz barátnőd. De ne higgy nekik! Igenis lehet barátnőd, ha nem zárkózol el a lehetőségektől, és ha tisztelettudóan beszélsz a nőkkel, normálisan próbálkozol az olyan lányoknál, akik érdeklődést tanúsítanak feléd.

Fel a fejjel, nem maradsz örökre egyedül! :)

2016. máj. 31. 14:34
 2/18 anonim ***** válasza:
26%

Hát így nem sok esélyed lesz sajnos,bárcsak ne így lenne.De tök hasonló srác vagyok én is,és nyomoréknak néznek a nők,meg levegőnek, és esélyt soha egyetlen sem adott ismerkedni sem,mivel nem születtem helyesnek...

24/F

2016. máj. 31. 14:40
 3/18 A kérdező kommentje:
Én sem kaptam esélyt még ismerkedésre sem. Élőben nem állnak velem szóba, levegőnek néznek, lelépnek vagy lekoptatnak valamilyen indokkal. Neten nem írnak vissza vagy ott is kelépnek. Beszélgetés nem alakul ki sosem.
2016. máj. 31. 14:59
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

Azoknál a lányoknál nem lesz esélyed akik a kocsidra, házadra pénzedre mennek. A plázacicáknál. Keress normális lányt, akinek normális értékrendje van, hidd el, fogsz találni! Csak ne az előbb említettek között keresd. Barátom nincs semmije (se háza, se kocsija se sok pénze), nem jár kondizni mégis másfél éve együtt vagyunk. Szóval erről ennyit. Csak kitartás.

20/L

2016. máj. 31. 15:33
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

Valószínűleg mert rosszul indítasz.

Én a helyedben azzal kísérleteznék, hogy egyáltalán beinduljon egy beszélgetés. Ehhez időt kell adni egy nőnek, hiszen nekünk több idő felkelteni az érdeklődésünket.

Ami elvághatja egy kezdődő beszélgetés fonalát az az, ha egy srác egyértelműen fel akar szedni, szívességet vagy beleegyezés kér a semmire.

(Példa: Szia! Van kedved ismerkedni? <--- Hiba 1. Semmit nem tudok a srácról, nem keltette fel az érdeklődésem Hiba 2. egyértelmű, hogy ismerkedni akar Hiba 3. ha azt válaszolom, hogy igen, belekényszerít egy olyan helyzetbe, amiből nehéz visszatáncolni, mert kellemetlen lenne később elutasítani, ha már többet beszélgettünk )

2016. máj. 31. 15:35
 6/18 anonim ***** válasza:
Normalis lanyok mind foglaltak sajnos dehat ez van! Nem vagyok no gyulolo eggyes de sajnos igen szerencsere lesz szuksege vagy megkell tanulnia beszelni komunikalni es nokkel beadni a szepet meg a jot probalkozni es lesz! Es valaki irtaa hogy egy pasi sem marad egyedul na ezen pusztultam! Siman egyedul marad! Nore gondoltal inkabb nem a ferfira.
2016. máj. 31. 16:02
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem simán lehet esélyed arra, hogy találj magadnak egy normális lányt. :) 17/L
2016. máj. 31. 16:15
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Milyen csajoknál próbálkozol? Mert olyan nincs hogy ne lehetne valakinek barátnője, max olyan van hogy nem lehet valakinek szép barátnője.
2016. máj. 31. 17:30
 9/18 A kérdező kommentje:
Ne legyen nagyon alacsony (165 alatt), legyen egy normál alakja (ne elhízott vagy csontsovány), valamint hordjon nőies ruhákat is, legyen ápolt. Ezeket külsőleg tőlem is elvárhatja (nőies ruhát azért nem :D). Belsőleg értelmes, olvasott és kedves legyen.
2016. máj. 31. 17:36
 10/18 anonim ***** válasza:
46%

Hát lehet kicsit ez túl sok elvárás:D Amúgy semmi extrát nem írtál, alap dolgokat de a valóságban mindez amit felsoroltál nincs meg sok lánynál. Ezek a tulajdonságok inkább keveredve vannak meg. Pl olvasott de duci/ normál alakja van, olvasott is de csak 152 cm/normál alakja van, nem alacsony de nem művelt/csontsovány a csaj de kedves, művelt, viszont nem nőies a stílusa.

Ez a valóságban kb így van. Mázlidnak kell lenni hogy minden teljesüljön és még kelljél is a csajnak. Szóval kicsit lazíts a szempontokon, én pl 162 cm vagyok, szóval nem ütöm meg a kívánt magasságot de nekem pl nagyon tetszenek a 190 cm magas fiúk.

2016. máj. 31. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!