Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kicsit megnyugodni randi előtt?
Tudom, hogy nincs semmi egy találkában, de mindig olyan ideges vagyok előtte, most meg különösen, mert már nagyon régen volt randim.
Valaki tudna adni tippet, hogy milyen ruhában menjek pl, vagy mivel tereljem el a figyelmemet, hogyan legyek a találkán kicsit lazább, stb?
20N

Ez csak egy randi...Nem múlik rajta semmi sem. Ha szimpatikusak lesztek egymásnak, akkor jó. Ha nem az sem baj, jön a következő! Fogd fel így!
Add magad, ne feszengj.
Komolyan mondom neked, hogy a ruha a legkevesebb, de tényleg! Azt fogja egy pasi nézni, hogy milyen a kisugárzásod, mennyire vagy nyitott, kedves, mosolygós...
Vegyél fel valami kényelmeset, amiben nincs feszengés.

Ebben nagyon hasonlítunk kérdező! Szintén nagyon parázok a találkozás előtt. Teljesen tisztában vagyok azzal, amit le is írtál, hogy ez csak egy találkozás. Nincs benne semmi. Nem lesz semmi különös. Ezt tudom, mégis izgulok nagyon. Talán ki is hat rám, sőt biztos. Én is érzem magamon, hogy más vagyok. Talán kissé csendesebb meg minden. Ez nem is lenne baj. Csak, ha olyannal találkozok, aki esetleg nem ismer még annyira nagyon és nem tudja, hogy milyen vagyok, akkor rossz képet alakíthat ki rólam.
Tippem számodra az, hogy kényelmes ruhát vegyél, ez szerintem máskor is alap. Csak simán beszélgessetek, ismerjétek meg egymást. Kicsit tudatosítsd magadban, hogy nem kell parázni. :) Tudom, hogy nehéz. De a következő találkozóknál már jobb lesz szerintem. :) Mindig az első a legparásabb. :)

Le kell vigyek egy szekrényt az 5. emeltről. Gyere segíteni, addig lefoglal. :D
Utána meg még lesz is miről beszélned a pasinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!