Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan barom, aki beveszi ezeket a PUA-s dolgokat?
Figyelt kérdés
Nézelődtem kicsit ezen a fórumon, és elment az emberiségbe vetett hitem maradéka is. Komolyan vannak alakok, aki szerint a csajozás abból áll, hogy odamész vadidegen nőkhöz és vagy lerib.ancozod őket, vagy egyből odadörgölöd hozzájuk a farkad?
2016. máj. 30. 20:24
32/34 anonim 

válasza:

Elképesztő, hogy vannak még idióták, akik beveszik ezt a agybutító/lehúzós PUA dolgot, totál lejárt lemez. Utoljára még 10 évesen (most 23 vagyok) láttam az MTV-n olyan műsort, amiben ezzel próbálkozott a lúzer srác (természetesen az egész megrendezett volt). Mindenki számára egyértelmű, hogy a megfelelő magasság/arc kettős alap a csajozás során, és ebből lehet építkezni. Ha 170 centi, esetleg bűn ronda vagy, akkor felesleges is tovább próbálkozni. A párkeresés nem olyan, mint az álláskeresés, hogy ha sokat képzed magad, előbb vagy utóbb valahol el tudsz helyezkedni. A társkeresés a pasik szemszögéből egy szelekciós folyamat az evolúcióban, ahol a kevésbé "értékesek" és egészségesek kihullanak, az erősek meg fent maradnak. Nem kell ezt túlbonyolítani.
33/34 anonim 

válasza:

"A párkeresés nem olyan, mint az álláskeresés, hogy ha sokat képzed magad, előbb vagy utóbb valahol el tudsz helyezkedni."
Pedig de, 190 centi felett vagyok, jóképűnek mondanak és nálam sokkal csúnyább/alacsonyabb ismerőseim mégis többet szexelnek, mert folyamatosan fejlesztik magukat ilyen téren, jobb a hozzáállásuk, én meg lusta/motiválatlan vagyok csajozás terén :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!