Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan barom, aki beveszi ezeket a PUA-s dolgokat?
Nézelődtem kicsit ezen a fórumon, és elment az emberiségbe vetett hitem maradéka is. Komolyan vannak alakok, aki szerint a csajozás abból áll, hogy odamész vadidegen nőkhöz és vagy lerib.ancozod őket, vagy egyből odadörgölöd hozzájuk a farkad?

# 6
Jé, tök érdekes, engem a barátom nem úgy szedett föl, hogy fejbe vágott, leköpött, majd bevonszolt a barlangjába és megerőszakolt. Hanem udvarolt, bókolt, meghódított. Kedvességgel, odafigyeléssel. Akkor ő most nem is csajozott hanem bénázott? Egyébként kíváncsi vagyok hány ilyen puás egysejtű ért már nőhöz a kitűnő módszerekkel...

# 12
:DDDDDDDDDDDDDDDD Köszönjük, igen nagy tapasztalatod lehet a nőknél. Remélem egyszer egy "ilyen mai csaj" úgy herén rúg, hogy sírva szaladsz haza anyucihoz.

Nekem is mesélte egy ismerősöm, hogy ő milyen ász az ágyban, mert az egyszeri kalandja végigsikoltozta az éjszakát egy motelban.

Persze, h van. A szervezők meg jól meggazdagszanak belőlük.
Velem is volt nem is egyszer ilyen, h a farkukat dörgölték hozzám. Bár a riibbaancozás meg a prűdqrvázás pont azután jött, h majdnem eltörtem az ujjukat. Egy fényes nappal letapizta a mellemet, mert egy trükkel rávett, h legyen foglalt mindkét kezem. Aztán röhögött, egészen addig, míg jól bokán nem rúgtam. Nem tudta hová tenni a dolgot a szerencsétlen... Aztán utána is röhögött, de ez már olyan röhögés volt inkább, h "tettetem h jól vagyok", mint mikor elzúgsz vlhol, aztán gyorsan felállsz mintha mi sem történt volna, h nehogy beégjél.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!