Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lentebb adni az igényekből, de meddig?
Egyre több helyen olvasom, hogy lentebb kellene adni az igényekből.
Nos, én is kaptam egy hasonló tanácsot, finoman fogalmazva. A lényeg az volt, hogy akivel beszélgetni próbáltam eléggé felháborodott a külsőmön, mivel enyhén szólva is nem tartott esztétikusnak.
Na most én megértem, hogy adjak lejjebb az igényeimből és a saját kategóriámban keresgéljek, na de mennyire lejjebb? Állítólag értelmesnek, intelligensnek minősülök, céljaim is vannak és hobbijaim. De egy egyszerűbb valaki, kb komolyabb életcél vagy érdeklődési kör nélkül is úgy tekint rám, mint valami emberi selejtre és kb sértve érzi magát, hogy megközelítettem.
Mi az ami elfogadható a számomra, ami az én kategóriámnak minősül?

Nem csak pajzsmirigy. Lehet sokkal komplexebb probléma is amit nem könnyű kezelni. Plusz nem is mindenki tudja magàról hogy beteg. mindegy...
Nem 1-2 eltérés van szóval bukott az elméleted.
Ez nem felszínesség. A kémia 2 ember között nagyon fontos, nem lehet erőltetni. Nem lesz működőképes hosszútàvon anélkül.
A kedves okos jó fej stb emberrel lehetünk baràtok. De akibe szerelmes vagy és pàrkapcsolatban éltek, kell lennie külső vonzalomnak is. Különben hosszútávon nem fog működni. Ez nem felszínesség. Ez természetes dolog. És ezt nem érzi az ember csak mert a màsik kedves meg aranyos... Âlszent dolog tagadni hogy a külső nem fontos. Nagyon is szàmít. Csak mindenkinek màs jön be.
Ha a baràtnőd egyszer azt kérdezné, külsőleg szépnek tartod e, megmondanàd hogy nem, vagy hazudnàl neki? Szerinted hogy érezné magàt ha megtudnà, hogy azért vagy vele mert nincs màs aki szebb és így jó lesz ő is mert kedves és okos... Elàrulom. Szarul érezné magàt. Nem értené miért vagy vele ha nem is tetszik. Miért hasznàlod szamàrnak lò helyett.

"Ez nem felszínesség. A kémia 2 ember között nagyon fontos, nem lehet erőltetni. Nem lesz működőképes hosszútàvon anélkül."
A kémia egy tantárgy az iskolában. Itt csak duma, a külső vonzalmat jelenti.
"A kedves okos jó fej stb emberrel lehetünk baràtok. De akibe szerelmes vagy és pàrkapcsolatban éltek, kell lennie külső vonzalomnak is."
Viszont mi férfiak sokkal több nőhöz vagyunk képesek vonzódni, mint ahány férfihoz ti nők. Genetikailag az van belénk kódolva, hogy a belső jobban számítson, belétek meg az, hogy csak a külső számítson.
"Ha a baràtnőd egyszer azt kérdezné, külsőleg szépnek tartod e, megmondanàd hogy nem, vagy hazudnàl neki?"
Ha belsőre szépnek tartom, akkor külsőre is szépnek fogom látni. Volt már rá példa, hogy odáig voltam egy lányért, szépnek is tartottam, aztán miután nagyot csalódtam benne, nem értettem, hogy tudott tetszeni ez a bányarém. Ezt ti nők megint csak nem érthetitek, mert ti fordítva működtök: aki külsőre bejön, azt látjátok tökéletesnek belsőre is.

Akkor hazudj csak tovàbbra is nyugodtan:) Ettől még nem lesz jó és boldog kapcsolatod, csak àltatod magad.
Ugyanis olyan hogy a külsőt megszépíti a belső, nincsen. Se nőknél se fèrfiaknàl. Max el akarod hitetni magaddal.

Soha ne add le az igényeidet. Minek? Hogy legyen egy nőd akire ránézel, és egyszerűen nem jön be? Értelmetlen.
Nem jönnék össze olyan nővel aki arcra, alakra, vagy személyiségre nem tetszik. Ha mindhárom rendben van akkor igen. Ha bármelyik is problémás akkor kizárt. Csak a lúzerek és a senkinek nem kellők szednek össze olyan csajt aki még szerintük is ronda. A külsőnek semmi köze nincs a belső szépséghez és fordítva. 2 teljesen különálló dolog és függetlenek egymástól. 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!