Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki azzal jön, hogy adjuk lentebb az igényeinket ahelyett, hogy mi nőnénk föl hozzá?
Mindenki kivétel nélkül azt tanácsolja a másiknak ,hogy adjon lentebb az igényiből.
Ez miért jó?
Ez olyan ,hogy nyugodtan lustulj el barátom ne tegyél semmit ,hogy boldog légy ,jó lesz neked az is aki be se jön ,de legalább szóba áll veled.
Nagyon sarkalatos lesz a példa ,de én úgy tudom fölfogni ,hogy minden évben elakarok menni nyaralni 1 hétre külföldre ,de nem tehetem meg jelenleg.
Erre jönne a tanács ,hogy érd be az itthoni panziókkal csak maradj 3-4 napot ,mert azt biztosan megteheted.
Miért nem arra biztatják az embert ,hogy fejlődjön és legyen jobb munkája ahol megtudja keresni a rávalót?
Párkapcsolatban is miért nem azt tanácsolják ,hogy fejlessze magát ,művelődjön találjon hobbit ,foglalkozzon a külsejével ,hogy az olyan embereknél is esélye legyen akinél a mostani fizimiskájával nem lenne?!?
Vagy ez lenne a nagy Magyar mentalitás? :D
Hát ebben az országban már annyival több a férfi (főleg a 20as korosztályban), hogy ha nem adnak le az igényükből a férfiak, akkor matematikailag melegházasságra fognak kényszerülni.
A nőknek viszont, mehetnek feljebb az igények, mert van választék, van bőven kínálat férfiakból.
#1 és külföldön talán nem élnek nők?
ki a fenének kell egy begyöpösödött magyar mentalitású nő?
Sikerült bebizonyítanod, hogy a politikához is pont olyan hülye vagy mint a magánélethez. Egy jó nagy baromságot röfögtél most.. dehogy támogatja a családmodellt a kormány, ez csak az egész csak egy statisztikamutyi mint a közmunkás program volt, válaszút elé állította az EU a kormányt, hogy vagy migránsok befogadása, vagy pótolja valahonnan azt a 700 000 elvándorolt fiatalt, és a népességfogyást.
Erre behozta a kormány ezt a CSOK-ot aminek annyi értelme volt mint adni a szarnak egy pofont, nem csoda, hogy aki jogosult lenne rá, az sem tudja felvenni, fiatalok meg előre főleg nem veszik fel 3 nem létező gyerekre, éppen annyival növekedtek a CSOK-ra jogosult ingatlanok árai mint amennyi az ingyen igényelhető összeg. Viszont oda tolhatja az EU képébe a kormány, hogy mi családokkal oldjuk meg ezt a problémát, nem muszlimokkal.
Érted már cica?
Én olyankor szoktam azt tanácsolni, amikor:
-látom, hogy tényleg irreális igényei vannak vkinek vmilyen téren, de akkor is arra biztatom, hogy ezt ésszel kell tenni... én is adtam le pl. a tinikori igényeimből párkapcsolati téren, rájöttem, hogy mi a fölös sallang, és tudtam értelmes, igényes párt találni magamnak így
-párkapcsolati téren meg akkor, ha már le vannak futva a körök a hozzászólásokban, és látszik, hogy keresi a kifogásokat, hogy ő miért nem tud... illetve akar magán fejleszteni (nincs időm futni-kondizni, az arcom nem lesz jobb attól, ha jobb a hajam, a kölnitől b..inak néznek a haverok stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!