Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hisztis a férfiak nagy része? Itt sírnak ahelyett hogy magukba néznének.
Komolyan nem értem azt az elég nagy csoport férfit, akik minden nap itt sírnak gyakorin. Az ember akármilyen érvet, példát hoz fel, mindig az a válasz, hogy márpedig MINDEN nő pénzéhes, meg Brad Pittnek kell lenni, meg hasonló marhaságok. Egyetlen egy nő ismerősöm van, aki úgy viselkedne, mint ahogy az ilyen fórumozók felvázolják az "átlag nőt" (tehát pénzéhes, hazug, kihasznál mindenkit, csak a pasi pozíciójára hajt stb), de őt lenézi mindenki emiatt.
Másik oldalról meg, tudom hogy a gyk közössége nem reprezentatív minta, de közel se látok annyi csúnya pasit odakint, mint amennyien itt panaszkodnak..
Ezek az emberek, akik egész nap kígyót-békát kiabálnak a nőkre, jártak már odakint az életben? Vagy csak egymást hergelik, és nem is beszélnek nőnemű emberekkel, mert minek, úgyis szemét lesz? Vagy egyszerűen unatkoznak és trollkodnak?
Mindenkinek vannak problémái, amikről nem tehet... Elég elkeserítő lenne a helyzet, ha mindenki a sarokban sírna, amint talál magában valami hibát. Kihalna az emberiség.
Persze egyszerűbb mindenki mást szidni... Viszont nem lenne hatékonyabb megoldani a problémákat?
Én amiatt vagyok rossz kedvű, mert hiányzik a szeretet.
Beszélek nőnemű emberekkel, sőt... férfiakkal nem is szoktam. Jelenleg csak a neten tudok ismerkedni, és hát havonta 1-2 nőt találok, aki tud értelmesen kommunikálni, ők is általában a 30-as korosztály. Lehet hogy én is hisztisnek tűnök, mert nem érzem jól magam magányosan, de hát na, ez van. Senki sem tökéletes. Szerintem nem csak azokkal kéne törődni, akik már "készen vannak", hanem olyanokkal is akiknek szükségük van egy kis segítségre, támaszra, hogy előrébb jussanak.
ma 21:40
Ezzel semmi baj, természetes, hogy mindenki padlón van néha, nincs azzal gond, amíg nem megy át gyűlölködésbe...
Én is szeretek álmodozni, néha el is játszok a gondolattal hogy biztos bennem van probléma, de kutatóként muszáj szembenéznem a tényekkel. Okos és magas vagyok, ha jóképű nem is vagyok de legalább az arcom se baltával faragott, az öltözékem inkább a praktikusságot követi de nem érzem hogy szégyenkeznem kellene miatta, a humorom is jóval átlagon felüli. A munkám sajnos alulfizetett de legalább nagyon szeretem csinálni.
Nos, lány tőlem még annyit se kérdezett meg sose, hogy "Hogy vagy?".
Ugyanakkor nyitott szemmel járom a világot és látok/hallok dolgokat, levonok következtetéseket. Ezek pedig azok, amelyeket a kérdésedben olyan csúnyán támadtál.
Ezt értem, csak sokan olyan dolgokból csinálnak problémát, hogy teljesen nonszensz. "Nem vagyok kigyúrt", vagy a "turcsi orrú" srác :D Egy mai kérdésnél nyílt ki a bicska a zsebemben, ahol ott szenvedett egy csomó pasi, csak mert egy szalmaszálat se hajlandóak keresztbe tenni, inkább a nőket okolják. Oda is leírtam, hogy a barátomnak pl volt egy csúnya betegsége, az egész teste lebénult, szerencsére rendbe jött, és már tud bot nélkül járni, de soha többé nem fog tudni "rendesen" sétálni, futni meg pláne esélytelen. Soha nem okolt senki mást a problémái miatt... Nem hisztizett, hanem amin tudott javítani, azon dolgozott nagyon keményen, amin pedig nem tudott, azt elfogadta.. Őt is utasították már el többen, szóltak már be neki, stb, mégse nyígott 24/7, hogy az összes nő szemét... Sőt, mi több, nekem így tetszik, nagyon vonzódok hozzá, pedig a lába pl alig vastagabb, mint a karom, amin mindenki elképed, hogy milyen vékony. :D Aztán akkor mi van? Tegye fel a kezét, aki tökéletes... Nekem is vannak hibáim, ennyi. Engem is utasítottak már el, mégse mondtam, hogy az összes férfi szemétláda.
Komolyan döbbenet, hogy sokan mennyire képesek a semmiből is gondot keríteni, ahelyett hogy örülnének annak, amijük van, és inkább dolgoznának rajta, hogy minél jobb emberek legyenek.. Ehelyett csak köpködni képesek, és ez nagyon elszomorító. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!