Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen hisztis a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen hisztis a férfiak nagy része? Itt sírnak ahelyett hogy magukba néznének.

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem azt az elég nagy csoport férfit, akik minden nap itt sírnak gyakorin. Az ember akármilyen érvet, példát hoz fel, mindig az a válasz, hogy márpedig MINDEN nő pénzéhes, meg Brad Pittnek kell lenni, meg hasonló marhaságok. Egyetlen egy nő ismerősöm van, aki úgy viselkedne, mint ahogy az ilyen fórumozók felvázolják az "átlag nőt" (tehát pénzéhes, hazug, kihasznál mindenkit, csak a pasi pozíciójára hajt stb), de őt lenézi mindenki emiatt.

Másik oldalról meg, tudom hogy a gyk közössége nem reprezentatív minta, de közel se látok annyi csúnya pasit odakint, mint amennyien itt panaszkodnak..

Ezek az emberek, akik egész nap kígyót-békát kiabálnak a nőkre, jártak már odakint az életben? Vagy csak egymást hergelik, és nem is beszélnek nőnemű emberekkel, mert minek, úgyis szemét lesz? Vagy egyszerűen unatkoznak és trollkodnak?

2016. ápr. 19. 21:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Sőt, mi több, nekem így tetszik, nagyon vonzódok hozzá, pedig a lába pl alig vastagabb, mint a karom, amin mindenki elképed, hogy milyen vékony. :D Aztán akkor mi van? Tegye fel a kezét, aki tökéletes... Nekem is vannak hibáim, ennyi. Engem is utasítottak már el, mégse mondtam, hogy az összes férfi szemétláda."

Ha mindenki elképed ezen, akkor az a mindenki (legyenek férfiak vagy nők) mégis felszínesek.

Tisztelet jár neked, mert így gondolkodsz, de hidd el, a legtöbb nő nem ilyen. Lehet, hogy ha nem találkozik veled a barátod, akkor egyedül lenne, mert senki más az ismerősei közül nem akarna vele járni a soványsága miatt.

2016. ápr. 19. 22:09
 12/22 A kérdező kommentje:
A bánat kiírásával, még mindig nincs baj. Az "összes nő szemét pénzéhes r....c, egyiknél sincs esélye annak aki nem kőgazdag és kigyúrt, mind bunkó" szintű megnyilvánulások viszont csak azt mutatják, hogy az illető mégse "rendes kedves srác", mint amit állít magáról, hogy azért nem kell a lányokról.
2016. ápr. 19. 22:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul tagolhattam a mondatot. A karom vékonyságán képed el mindenki :D Sokszor mondják, hogy szúnyog vagyok :D A barátom pedig nem sovány, a felsőteste tök átlagos, csak a lábain nincs semmi izom.
2016. ápr. 19. 22:10
 14/22 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
Komolyan mondom, a férfiak folyton szekálnak minket, hogy hülyék vagyunk, meg felszínesek, meg hisztisek meg hárpiák, akadékosak, és amint látnak egy véleményt, hogy a pasik ilyenek meg olyanok, és nekik nem tetszik, ott helyben olyan hisztit levágnak, hogy kutyavilág :D
2016. ápr. 19. 22:17
 15/22 anonim ***** válasza:

És mi van azokkal mondjuk, akik valóban soványak?

Van egy ilyen ismerősöm, a háta mögött kiröhögték a nőismerősei, hogy milyen sovány. Pedig ő rendes férfi, egyáltalán nem bunkó, nem nőgyűlölő.

2016. ápr. 19. 22:19
 16/22 A kérdező kommentje:

galamb sándor

engedd már el :D Te kérted ki magadnak, hogy mindenki elmondhatja, amit gondol. Különben, én még mindig nem az összes férfit "szólom le", csak bosszant a férfiak egy csoportjának a viselkedése, ennyi.

2016. ápr. 19. 22:19
 17/22 A kérdező kommentje:

ma 22:19

Az exem elég sovány volt, nekem igazából az is tetszik pl. :D Meg több lány ismerősömnek is bejönnek a vékony pasik.

Nem tudsz úgy kinézni, hogy valaki ne szóljon le, szóval most erre adni, hogy xy kiröhögte, elég értelmetlen dolog. Mindenkinek más az ízlése, van akinek a soványság jön be.

2016. ápr. 19. 22:21
 18/22 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 20. 00:22
 19/22 anonim ***** válasza:
amikor társkeresőn 100ból 10 válaszol, nem tudom ÉN hol nézzek magamba
2016. ápr. 20. 00:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Én nem kiabálok semmit, de elég sok a párkapcsolat alkalmatlan nő a 20-30 között korosztályban és én biza megfordulok "odakint az életben".
2016. ápr. 20. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!