Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hisztis a férfiak nagy része? Itt sírnak ahelyett hogy magukba néznének.
Komolyan nem értem azt az elég nagy csoport férfit, akik minden nap itt sírnak gyakorin. Az ember akármilyen érvet, példát hoz fel, mindig az a válasz, hogy márpedig MINDEN nő pénzéhes, meg Brad Pittnek kell lenni, meg hasonló marhaságok. Egyetlen egy nő ismerősöm van, aki úgy viselkedne, mint ahogy az ilyen fórumozók felvázolják az "átlag nőt" (tehát pénzéhes, hazug, kihasznál mindenkit, csak a pasi pozíciójára hajt stb), de őt lenézi mindenki emiatt.
Másik oldalról meg, tudom hogy a gyk közössége nem reprezentatív minta, de közel se látok annyi csúnya pasit odakint, mint amennyien itt panaszkodnak..
Ezek az emberek, akik egész nap kígyót-békát kiabálnak a nőkre, jártak már odakint az életben? Vagy csak egymást hergelik, és nem is beszélnek nőnemű emberekkel, mert minek, úgyis szemét lesz? Vagy egyszerűen unatkoznak és trollkodnak?
Jaj már, engem is koptattak le pasik, és bántottak már a külsőm miatt (kuszák a fogaim, azon kívül elég átlagosan nézek ki), aztán akkor mi van? Akkor az a szemét, aki bántó megjegyzést tesz olyasmire, amiről nem tehet az ember, de NEM kell lenézni, meg szidni a komplett másik nemet pár ilyen miatt. A barátomat is kiröhögték hogy sántikál, hát ezzel az illetők magukat minősítik, legyenek boldogok a szegényes lelki világukkal, de attól még pl én nem vagyok olyan.
Nézd, nem mondom hogy nem fontos a külső, mert igenis fontos. Az ember vonzódni akar ahhoz, akivel együtt van. DE szerencsére a világ sokszínű, az emberek sokfélék, sokféle ízléssel. Mint írtam, én pl nagyon-nagyon ritkán látok olyan pasit, aki ne tetszhetne valakinek. Nyilván nem jön be nekem se az összes szembejövő férfi, de látom bennük a potenciált, hogy mások jóképűnek lássák őket. Nem tudok elképzelni olyan embert, aki senkinek se tetszene. Csak meg kell találni azt, akinek olyan ízlése van, hogy te jöjj be neki, ennyi :D Én se tetszek mindenkinek, szóltak már le hogy csúnya vagyok, mások meg azt mondják, hogy szép vagyok, ez ilyen.. Mindenkinek ne akarj tetszeni, úgyse fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!