Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lentebb adni az igényekből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lentebb adni az igényekből, de meddig?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen olvasom, hogy lentebb kellene adni az igényekből.

Nos, én is kaptam egy hasonló tanácsot, finoman fogalmazva. A lényeg az volt, hogy akivel beszélgetni próbáltam eléggé felháborodott a külsőmön, mivel enyhén szólva is nem tartott esztétikusnak.

Na most én megértem, hogy adjak lejjebb az igényeimből és a saját kategóriámban keresgéljek, na de mennyire lejjebb? Állítólag értelmesnek, intelligensnek minősülök, céljaim is vannak és hobbijaim. De egy egyszerűbb valaki, kb komolyabb életcél vagy érdeklődési kör nélkül is úgy tekint rám, mint valami emberi selejtre és kb sértve érzi magát, hogy megközelítettem.

Mi az ami elfogadható a számomra, ami az én kategóriámnak minősül?

2016. máj. 29. 23:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
A külsőt illetően adj lejjebb,mert ha csúnyácska pasi vagy,akkor ne akarj bombanőt,és ugyanez fordítva.Persze,próbálkozhatsz bombanőknél,csak akkor ne csodálkozz,ha folyton elutasítanak.A belső értékeket illetően semmivel se adj lejjebb!
2016. máj. 29. 23:22
 2/25 anonim ***** válasza:
22%
Azért nem kötelező oda menni a zsíros hajú, kövér, bajszos lányokhoz. Mindennek van határa.
2016. máj. 29. 23:23
 3/25 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem hülyeség ez hogy lejjebb kellene adnod. Vagy egy általad szépnek tartott lánynak (gondolom te fiú vagy) lehet hogy pont bejössz, ugyanakkor meg egy kevésbé vonzó meg lehet jól elküld a fenébe, vagy nem lehet általánosítani hogy ha lejjebb adsz akkor biztos menni fog minden mint a karikacsapás.

Illetve annyi, hogy túl válogatós azért ne legyél, de gondolom ezzel annyira eddig sem volt gond :D

2016. máj. 29. 23:29
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

Mert aki kövér az biztos zsíros hajú és bajszos? Szerinted nem lehet ápolt? Ha sovány és csinos az biztos nem lehet ápolatlan?

A kérdésre válaszolva, sokat számít az értékrend, az intelligencia, a közös érdeklődés. És nem biztos, hogy ezt egy szép arcú, bombanőben találod meg, persze nincs kizárva.

Nem tudható, hogy kinek mi jön be. Láttam én már nagyon jó pasikat kifejezetten csúnya nővel, és fordítva is.

2016. máj. 29. 23:45
 5/25 anonim ***** válasza:
32%
#3 azért ez a való életben nem egészen így megy.Ha a Kérdező mondjuk egy kövér hapi,akkor egy vékony,szép,rendszeresen sportoló csajnak nem fog csak úgy tetszeni.Mert az ilyen lányok tudatosan jó pasival állnak csak le.Legalábbis az esetek 99%-ában.Tudom,mert én is így csinálom:D Ezért jó,ha nagyjából tisztában vagy a saját külsőddel,jó az önképed,hogy tudd,milyen pasiknál/csajoknál lehet esélyed.Ez alól kivételt képez,ha gazdag vagy,mert ugyebár elég sok az anyagias lány is,náluk nem számít a külső.
2016. máj. 29. 23:49
 6/25 anonim ***** válasza:
81%
Önismerettel ez könnyebben megy, mint így vaktában. Ismerd ki magad, de jó alaposan, minden apró rezdülésedet, és ha magadat jól ismered, könnyebben rá tudsz jönni, milyen társ illene hozzád.
2016. máj. 29. 23:50
 7/25 anonim ***** válasza:
79%
Egy barátom tesója 40 éves, diszlexiás, minimálbért keres, otthon lakik, nem kisportolt, melegítőben és sportcipőben mászkál, társkeresőkön pedig 22-25 éves tiptop jogászhallgatóknak írogat. Egyértelműen kimeríti a "nem a saját kategóriájában keres" fogalmát. Gondolom felesleges leírnom, hogy 12 éve nem volt senkije. "Az igazit" keresi. Azért a többség nem ennyire elszállt. Egyetértek a saját kategóriás dologgal, de ezt főleg azoknak kellene tudniuk, akik nagyon magas elvárásokkal keresnek párt. Mindkét nemnél van, aki hosszú listát tud írni, milyen legyen a másik. Sokszor ezeknek a támasztott követelményeknek ők maguk sem tudnak megfelelni. A fenti példára visszatérve a srác fixaideálja a kórosan sovány lányok, az átlagos nő neki már túlsúlyos (a BMI normál tartomány alján vagyok és már nekem is beszólt). Ennek ellenére ő nem sportol, sőt, felesleg van rajta.
2016. máj. 30. 00:12
 8/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem vagyok szerintem kövér. Inkább arcra van velem a gond.

Nem írtam, hogy férfi vagy nő lennék.

Nem topmodell személyeknél próbálkoztam és inkább a belső értékeket tartottam fontosnak. De olyan elutasítást kaptam az egyszerűbb személyiségtől is, hogy csak néztem.

Mindenhol azt mondják, hogy agyjak lejjebb az igényekből. De amikor már olyan valakihez próbálok közeledni, akinek se életcélja, se végzettsége, se komolyabb időtöltései és egy ilyen valaki beszél úgy rólam, mint valami selejtről, akkor elgondolkodom, hogy mik a lehetőségeim. Szerintem egy átlagos külsejű illető volt.

És tényleg, mik így a lehetőségeim?

Ha férfi vagyok, akkor kifejezetten a csúnyácska nőknél szabad próbálkoznom? Borotvált és tetovált szemöldök, feltöltött száj és dinnye méretű műmellek? Nekem ez eléggé csúnyácska már. De ez az aminél próbálkozhatok a társadalmi mérce szerint?

2016. máj. 30. 00:18
 9/25 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség leadni az igényeket. Csak olyannal ismerkedj aki tetszik is neked. Màssal nincs értelme. Mert semmi értelme olyannal szenvedni egy kapcsolatban akihez nem tudsz vonzódni, vagy van benne valami ami nem tetszik.
2016. máj. 30. 03:29
 10/25 anonim ***** válasza:

Én nem látom, hol vannak itt a te igényeid?

"akivel beszélgetni próbáltam eléggé felháborodott a külsőmön, mivel enyhén szólva is nem tartott esztétikusnak."

Hát egy ilyennel elég nehéz beszélgetni - tehát ennél sokkal lejjebb már nincs.

Azokat keresd, akik értelmesek intelligensek, vannak életcéljaik, mint, ahogy neked is.

2016. máj. 30. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!