Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem adnak lejjebb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adnak lejjebb az igényekből?

Figyelt kérdés

Nem lehet ennyire bekategorizálni egy férfit/nőt, hogy csak olyan lehet a párom, aki ilyen meg olyan.

Ha tetszetős külsőre, mert olyan amilyet álmodott az illető, nem biztos, hogy belsőre is megfelelő lesz, vagy fordítva.

Nem lehet, hogy a magányos embereknek az első számú akadályuk, az valójában saját maguk?

Kompenzálni akarnak magukban valamit a másik külsejével?

Nem lehet, hogy olyan ideált kergetnek, aki valójában csak nyűg és szenvedés lenne?

2016. máj. 13. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Álomvilágban élnek, biztos kiskorukban sok volt a tündérmese.
2016. máj. 13. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Nemtom, az ő bajuk.

Én mindenesetre nem bonyolítom túl, nekem nincsenek ilyen konkrét igényeim. Vagy bejön valaki, vagy nem, azt cső.

Most kitalálhatnám, hogy tudjon zongorázni, hegedülni legyen 3 diplomája meg beszéljen 7 nyelven, de ezzel jelentősen rontanám a társkeresési esélyeimet, mert kevés ilyen ember van, ha meg netán mégis találkoznék eggyel az meg pont nem jönne be. Szóval sztem az ilyen "igények" csak fölösleges korlátok, illetve kifogások. Mert ha valóban szeretünk valamit, akkor nincsenek vele szemben elvárásaink, hanem úgy fogadjuk el, ahogy van. Láttam én már olyan embert aki vagy 50 szempontot felsorolt, hogy milyen számára az ideális , aztán találkozott egy olyannal akiben egyik sem volt meg, mégis összejött velem ,mert belé zúgott...Na ennyit az igényekről...

2016. máj. 13. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
*valakit
2016. máj. 13. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

túl sok bugyuta sorozatott néznek és azt hiszik az a norma és kényelmes abba hini hogy nekik fiatal, vékony, szép fogsorú, pénzes, diplomás, vagány, bátor... pár jár mert ebben nő fel ez ömlik rá a tévéből

egyszerüen túl késön jön rá hogy 30 felett már nem csini szinglik vagy kigyurt pénzes adoniszok

2016. máj. 13. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
No, hát nekem pont a tapasztalataim miatt olyanok az igényeim, amilyenek, és nem, ezekből nem adok lejjebb, mert akkor meg én érezném rosszul magam egy párkapcsolatban. Pl. a dohányzókat kizárom, ezt kezdetben még nem tettem, azt gondoltam, tudom tolerálni, csak beintett a szervezetem, így nem tehetek másképp. Az elvárásaim nem megugorhatatlanok, és ismerek is olyan embert, aki ezeknek megfelel, és jól érzem magam a társaságában, és ő is az én társaságomban. Egyelőre még nem vagyunk egy pár, nem is társkeresés miatt ismerem, a szürke hétköznapok vittek hozzá közelebb, kétlem, hogy egy olyan ember mellett szenvedés lenne az életem. Igazából vele érzem eddig legjobban magam. Ő mindennek megfelel, ami nekem fontos. Hibái meg mindenkinek vannak, de vele el tudjuk fogadni egymás defektjeit is.
2016. máj. 13. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért az ember alapvetően nem egy 150 tételes listával indul neki a párkeresésnek, amiből van egy minimum határ, aminek meg kell felelni... Oké, igen, észérvekkel én is fel tudok sorolni millió dolgot, amiről úgy gondolom, hogy fontos és elengedhetetlen számomra, de a való élet és az őszinte érzelmek ezeket olyan simán tudják félresöpörni, hogy csak úgy hussan. Tehát pl azt mondom, hogy korábbi tapasztalataimból kiindulva nem tudnék összejönni egy nálam fiatalabbal vagy alacsonyabbal, csak hogy a felszínes dolgokat említsem, amiket egyébként iszonyú szigorúan veszek, aztán meg szembejön velem egy olyan pasi, hogy kettéáll a fülem tőle. Nem fogom azt mondani, hogy ő életem nagy szerelme, csak hát igen, borzasztó szomorú, alacsonyabb is és fiatalabb is, hát most mit csináljak, nem lehetünk együtt, pedig egyébként én is bejövök neki. Ez nem így működik, a párkeresés nem (csak) tudatos döntések sorozata, nem gépek vagyunk, akik megkapjuk az inputot és jól átgondolt outputot nyögünk ki a végén megadott paraméterek alapján. Az emberek igen sok döntését bizony a megérzések, benyomások, érzelmek vezérlik, helyes vagy sem, logikusan gondolkodó lények vagyunk vagy sem.

De az ideálok úgy egyébként is jó nagy butaságok. Az ideált direkt azért nevezik ideálnak, mert az egy valóságtól elrugaszkodott álomkép, semmi köze egy igazi hús-vér emberhez. Aki ehhez ragaszkodik, az valószínűleg maga alatt vágja a fát, de a legtöbben nem ragaszkodnak ideálokhoz és álomképekhez. A legtöbben teljesen értelmes és ésszerű, megugorható kritériumokkal állnak neki a társkeresésnek (hogy azért mégis legyen egy alap első-szűrés, ne álljon le mindenkivel az utcán, aki csak szembe jön, ez iszonyú energia- és időpazarlás lenne, mindkét fél számára), de aki ezeket átugorja, azok esetében már a teljességgel logikátlan, megmagyarázhatatlan érzelmi indokok alapján dönt.

2016. máj. 14. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a magas, izmos, délies típusú, sötét hajú, barna szemű és bőrű férfiak tetszenek, akikkel jól el lehet beszélgetni.

Erre kibe szerettem bele? Egy velem egymagas, világos bőrű és hajú, zöld szemű pasiba, aki ráadásul nem szeret beszélni...

Na erre varrjunk gombot! :D

2016. máj. 14. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!