Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene lejjebb adnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene lejjebb adnom az igényeimből?

Figyelt kérdés

Igenis egy olyan férfit keresek, aki mindenek előtt udvarias, jól nevelt, igényes, intelligens, kulturált, jól tájékozódott a világot dolgait illetően.

Sajnos azonban úgy látom, hogy manapság nem nagyon vannak ilyen férfiak, csak a pofátlan, nyomulós, depressziós, udvariatlan, a nőket tárgyként kezelő egyedek vannak többségben és ilyenre nekem nincs szükségem. Csak azt nem értem, hogy miért van belőlük ennyi és a legtöbb nő miért ezt keresi?

20/l

2016. ápr. 16. 19:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
38%
semmit se kell, de néha érdemes, mert így nagyobb az esély hogy egyedül maradsz örökké.
2016. ápr. 16. 19:57
 2/28 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell lejjebb adnod. Ezek elég alapdolgok.
2016. ápr. 16. 19:57
 3/28 A kérdező kommentje:

Akkor inkább maradok egyedül, nem vagyok kapcsolatfüggő, így is jól érzem magam, nem hiányzik senki az életemből, csak egész egyszerűen kíváncsi vagyok.

2#

Manapság sajnos a legtöbb embernek ezek a tulajdonságok nem evidensek.

2016. ápr. 16. 20:02
 4/28 anonim ***** válasza:
8%
Rendben,akkor maradj egyedül örökre.Ez a te problémád kizárólag...
2016. ápr. 16. 20:05
 5/28 anonim ***** válasza:
ne kíváncsiskodj ,mert árt a szépségednek :p ne adj le az igényeidből,mindenkinek lehetnek igényei. te kulturált ,épkézláb hölgyike vagy? :)
2016. ápr. 16. 20:07
 6/28 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem probléma, egyedül sokkal boldogabb vagyok, mint egy rossz párkapcsolatban. ;)
2016. ápr. 16. 20:07
 7/28 A kérdező kommentje:
Igen, annak tartom magam, és tartanak mások is.
2016. ápr. 16. 20:08
 8/28 anonim ***** válasza:
38%
Nekem mindez megvan. Akkor en ritkasag vagyok?:o megis szuz vagyok
2016. ápr. 16. 20:09
 9/28 A kérdező kommentje:
Kedves #8-as, ha neked a szüzességed elvesztése az életcélod, már az azt jelenti, hogy nem vagy olyan.
2016. ápr. 16. 20:11
 10/28 anonim ***** válasza:
32%
Nem, nem ez a celom. Csak ezzel erzekeltetni akartam, hogy (az en hibambol is) megis a partvisfejuek kelendobbek.
2016. ápr. 16. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!